Nuoret joukkueet ovat korvanneet nämä pitkäaikaiset joukkueet

Dallas Stars ei päässyt pudotuspeleihin viime kaudella, ja joukkueen suoritus pettyi moniin. Dallas Starsin voimakkuuden merkittävä lasku liittyy läheisesti pelaajien poissaoloon. Virus on johtanut siihen, että joukkue jää suoraan ottamatta monia pelejä runkosarjassa. Myöhemmin Dallas Stars vahvisti vahvuuksiaan saadakseen kiinni muista joukkueista, mutta intensiivinen aikataulu myös kulutti suoraan liikaa pelaajien energiaa. Joten Dallas Stars Pelipaita eivät enää ilmestyneet pudotuspeleihin, ja heistä tuli joukkue, joka taantui eniten viime kaudella.

Philadelphia Flyers siirtyi alussa voittoputkesta tappioputkeen lopussa, eivätkä päässeet pudotuspeleihin. Philadelphia Flyers ei ole tehnyt läpimurtoa uudelleen näiden vuosien aikana, ja joukkueen on vaikea päästä finaaliin. Philadelphia, Yhdysvallat, ei ole saavuttanut hyviä tuloksia jääkiekossa, jalkapallossa tai koripallossa viime vuosina. Tämä kaupunki oli alun perin yksi tehokkaimmista urheilulajeista. Philadelphia Flyers Pelipaita on edelleen Philadelphia -fanien suosikki, eivätkä he luopu helposti mestaruudesta.

Viime kaudella Columbus Blue Jackets ei myöskään kostanut, ja joukkue sijoittui divisioonan viimeiseksi. Aikojen muuttuessa nuorten joukkueiden vahvuus on jo pitkään ylittänyt alkuperäisen joukkueen, he kiinnittävät huomiota innovatiivisempaan tekniikkaan ja hienoihin taktiikoihin. Tampa Bay Lightning voitti Montreal Canadiensin helposti finaalissa, ja tämä peli riittää osoittamaan, että jääkiekkokausi on muuttunut pitkään.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida