Carter Hart haluaa mahdollisuuden ryhtyä joukkueen aloittajaksi

Sen jälkeen kun Carter Hart on ollut kolme vuotta Philadelphia Flyersissä, hänen suorituksestaan ​​on tullut kypsempi ja vakaampi. Tänä vuonna 22-vuotias Carter Hart uusittiin Philadelphia Flyersin sopimuksella, ja joukkue allekirjoitti hänet kolmeksi vuodeksi 3,979 miljoonalla dollarilla. Carter Hart on tehokkain nuorista maalivahdista. Hän on myös erinomainen maalivahti, jonka Philadelphia Flyers yrittää saada uudelleen monien vuosien jälkeen. Carter Hart kiitti tiimiä luottamuksesta. Hän piti tästä oranssista Philadelphia Flyers Pelipaita kovasti.

Kun Carter Hart pelasi viime kaudella, hän näki selvästi kokemuksensa puutteet. Maalivahdin tärkein ase on pystyä arvioimaan vastustajan ampumissuunta ajoissa ja myös arvata vastustajan hyökkäystila. Suora tapa oppia nämä kaksi asetta on osallistua jatkuvasti kilpailuun, jolloin hän voi analysoida kokemuksensa jälkeen. Carter Hart ei siis välitä siitä, kuinka paljon Philadelphia Flyers maksaa. Hän välittää siitä, että joukkue voi tehdä hänestä aloittavan maalivahdin.

Carter Hart katsoi upeaa ottelua Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin maalivahtien välillä viime kaudella. Hän ihaili Andrei Vasilevskin ja Carey Pricin vahvuutta. Carter Hart toivoo, että jonain päivänä hänestä voi tulla niin hyvä maalivahti. Tänä kesänä hän osti Tampa Bay Lightning Pelipaita ja ripusti sen huoneeseen muistuttaakseen maaliaan. Philadelphia Flyers näki toivon joukkueen noususta Carter Hartilta, joten joukkue uudisti erinomaisen maalivahdin etukäteen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida