Hyvän NHL -pelaajan kasvu

Muistatko vielä Kevin Fialan, pelaajan, jonka Nashville Predators vaihtoi loukkaantumiseen? Nyt hän käyttää voimiaan todistaakseen olemassaolonsa arvon. Kevin Fiala teki 20 maalia Minnesota Wildissa kaksi kautta peräkkäin. Hänen erinomainen suorituskyky voitti joukkueen toisen sopimuksen jatkamisen. Sen jälkeen kun Kevin Fiala pukeutui Minnesota Wild Pelipaita, hän on tehnyt aktiivista työtä jokaisen pelin eteen.

Nashville Predators luopui Kevin Fialasta ja antoi hänelle iskun, ja hän pohti vakavasti puutteitaan. Kahden vuoden jatkuvan kovan harjoittelun jälkeen Kevin Fialalle yleisö näki aivan uuden ja erinomaisen pelaajan. Minnesota Wild osallistui jälleen NHL -pudotuspeleihin viime kaudella. Vegas Golden Knights voitti heidät ensimmäisessä pudotuspelissä. Vaikka Minnesota Wild voitettiin tällä kertaa, joukkue pääsi jälleen pudotuspeleihin rohkaistakseen pelaajia.

Minnesota Wild on voittanut divisioonan mestaruuden vain kaudella 2007-2008, ja joukkueen suorituskyky on toistaiseksi edelleen erittäin epätyydyttävä. Minnesota Wild on perustettu 24 vuotta, ja joukkue toivoo tapaavansa pelaajat, jotka muuttavat tilannetta. Nashville Predators Pelipaita roikkuu edelleen Kevin Fialan kodin seinällä. Se muistuttaa aina itseään siitä, että jos hän ei työskentele kovasti, joukkue hylkää hänet. Kevin Fiala on jo luopunut Nashville Predatorsista, mutta hän toivoo voivansa vahvistua.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida