Tarina NHL: n eläkkeellä olevien pelipaidojen välillä

Jokaisella NHL -joukkueella on eläkkeellä olevat Jääkiekko Pelipaidat, ne kaikki edustavat pelaajan kovaa työtä ja epäitsekkyyttä joukkueelle. Dallas Stars Pelipaita nro 56 jää eläkkeelle ensi kaudella. Se edustaa Sergei Zubovin 13 vuoden omistautumista ja kovaa työtä tiimissä. St. Louis Blues Pelipaita nro 44 on myös virallisesti ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle. Sen omistajan nimi on Chris Pronger. Chris Pronger on erinomainen puolustava pelaaja, joka on pelannut viidessä joukkueessa urallaan.

Chris Pronger pelasi viimeksi Philadelphia Flyersissä, mutta ei viimeisten kolmen kauden aikana. Chris Pronger on voittanut urallaan Stanley Cupin, Hart Memorial Trophyn ja olympiakullat, joten hänen uransa on täydellinen edustaja. Vuonna 2017 Chris Pronger nimettiin historian sadan parhaan NHL -pelaajan joukkoon, mutta monet katsojat eivät vielä pitäneet hänestä, koska hänet keskeytettiin kahdeksan kertaa NHL -urallaan.

Vaikka Chris Pronger pysyi St. Louis Bluesissa vain kolme kautta, joukkue on päättänyt vetää NHL Pelipaidat. Chris Pronger on toiminut kolmen joukkueen kapteenina, ja hänen taitonsa ja johtajuutensa ovat edelleen kaikkien hyvin tunnustettuja. Vanhemman sukupolven pelaajat ovat melkein eläkkeellä, ja mitkä joukkueet heistä ovat nähneet pelaajien omistautumisen ja päättäneet vetää pelipaidan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida