Brayden Point kiittää Steven Stamkosia tunnustuksesta

Tampa Bay Lightningin menestys on erottamaton jokaisen pelaajan vahvuudesta. Joukkue voitti Stanley Cupin kaksi vuotta peräkkäin. Tänä vuonna Tampa Bay Lightning uudisti Brayden Pointin kahdeksan vuoden sopimukselle, jonka arvo on 76 miljoonaa dollaria. Joukkue arvostaa tämän pelaajan suoritusta erittäin paljon. Koska Tampa Bay Lightning valitsi Brayden Pointin vuoden 2014 luonnoksessa, hänellä on ollut joukkueen NHL Pelipaidat nro 21.

Brayden Pointin suoritus kolmen vuoden peruskoulutusleirillä oli keskinkertainen. Tuolloin joukkue ei ollut varma päästääkö hänet viralliseen peliin. Aivan kuten joukkue epäröi, kapteeni Steven Stamkos tunnisti Brayden Pointin vahvuuden ja pyysi häntä liittymään NHL -peliin. 2019-20 pudotuspeleissä Steven Stamkos jätti ottelun fyysisen leikkauksen vuoksi. Jotta kapteeni Steven Stamkos ei olisi huolissaan joukkueen suorituksesta, Brayden Point räjähti suurella potentiaalilla pudotuspeleissä.

Brayden Point osoitti Steven Stamkosin ainutlaatuisen vision vahvuudellaan. Hän oli erittäin iloinen tapaamisestaan ​​näin erinomaisen kapteenin. Aina kun Brayden Pointilla on yllään Tampa Bay Lightning Pelipaita, hän on erittäin iloinen voidessaan kilpailla Steven Stamkosin kanssa. Steven Stamkos ei odottanut poissaolonsa saavuttavan Brayden Pointin mahdollisuuksia. Hän on erittäin iloinen siitä, että joukkueeseen on ilmestynyt seuraava ryhmä erinomaisia ​​nuoria pelaajia.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida