David Backes päätti vetäytyä suosikkijoukkueestaan

David Backes päätti kisan tämän vuoden toukokuussa. Hänen ruumiinsa ei ole kyennyt saavuttamaan kilpailua varten tarvittavaa energiaa. David Backesin vastustaja viimeisessä pelissä oli Saint Louis Blues, joten yleisö nousi seisomaan ja kannusti häntä. David Backesilla on uransa aikana kolme NHL Pelipaidat, ja hänen suosikkinsa on aina sininen St. Louis Blues Pelipaita.

David Backes vietti kymmenen vuotta Saint Louis Bluesissa. Hänestä tuli tavallinen pelaaja viimeiseksi kapteeniksi. Kun Saint Louis Blues voitti Stanley Cupin ensimmäistä kertaa vuonna 2019, myös David Backes todisti joukkueen kasvua. Tuolloin, vaikka David Backesilla oli vastustajanaan Boston Bruins Pelipaita, hänen tunteensa Saint Louis Bluesia kohtaan eivät koskaan muutu. Tämä peli oli myös lähin David Backes tuli Stanley Cupin mestaruuteen. Valitettavasti Boston Bruins hävisi viimeisessä seitsemännessä pelissä.

Boston Bruins myi David Backesin Anaheim Ducksille kauppiaana vuonna 2020, ja hänen fyysinen kunto heikkeni hitaasti seuraavana vuonna. Kun David Backesin sopimus Anaheim Ducksin kanssa päättyi, hän päätti allekirjoittaa yhden päivän sopimuksen Saint Louis Bluesin kanssa. David Backes toivoo eläkkeelle Saint Louis Bluesissa, ja lopulta hän sai myös joukkueen lupauksen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida