NHL -pelaajat valitsevat suosikkijoukkueensa jäädäkseen eläkkeelle

Hyvä ilmiö NHL: ssä on, että monet pelaajat päättävät jäädä eläkkeelle suosikkijoukkueessaan. David Backes ja Saint Louis Blues allekirjoittivat yhden päivän sopimuksen ennen. Hän pitää tämän joukkueen tuomista mukavista muistoista urastaan. Lopulta David Backes käytti St. Louis Blues Pelipaita ja ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Hän jätti onnellisesti hyvästit tälle upealle uralle.

Travis Zajac, joka pelasi hiljattain liigassa 15 kautta, ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Hän teki myös yhden päivän sopimuksen suosikkijoukkueensa kanssa. Travis Zajac oli erittäin iloinen, kun hän pukeutui jälleen New Jersey Devils -paitaan. Se oli uransa pisin aika käyttää tätä paitaa uudelleen. Sen jälkeen kun New Jersey Devils valitsi Travis Zajacin vuoden 2004 NHL -draftiin, hän on pelannut tässä joukkueessa 15 vuotta.

Johtuen 35-vuotiaasta joukkue vaihtoi Travis Zajacia 8-vuotisen sopimuksensa viimeisellä kaudella New Jersey Devilsin kanssa. Travis Zajac ei onnistunut toteuttamaan ideaaliaan yhdestä miehestä ja tiimistä. Hän vaihtoi New York Islanders Pelipaita uransa viimeisenä vuonna. Kun 36-vuotiaasta Travis Zajacista tuli rajoittamaton vapaa agentti, hän päätti palata New Jersey Devilsiin eläkkeelle. Loppujen lopuksi New Jersey Devils on paikka, jossa Travis Zajacin unelma alkoi, ja hän toivoo myös päättyvän siihen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida