Vancouver Canucks uudistaa kaksi erinomaista pelaajaa

Viime kaudella Vancouver Canucksin joukkue koki nopean ja huonon aikataulun pandemian pelaajien virustartunnan vuoksi. Myöhäisessä pelissä Vancouver Canucks palasi normaaliin ja vakaaseen suorituskykyyn, mutta valitettavasti he jäivät liikaa jälkeen edellisessä pelissä eivätkä päässeet pudotuspeleihin. Vancouver Canucksin huono ennätys sai kaikki pelkäämään, että hyvät nuoret pelaajat etsivät uutta joukkuetta, mutta nyt joukkue on ratkaissut ongelman.

Quinn Hughes uudisti kuuden vuoden sopimuksen, jonka arvo on 47,1 miljoonaa dollaria, ja Elias Pettersson uudisti kolmivuotisen sopimuksen, jonka arvo oli 22,05 miljoonaa dollaria. Molemmat näistä nuorista pelaajista saivat ensimmäisen jatkosopimuksen uusitun sopimuksensa jälkeen. Molemmat ovat erittäin iloisia voidessaan jatkaa Vancouver Canucks Pelipaita käyttöä. Quinn Hughesin Jääkiekko Pelipaidat on nro 43, ja hänen asemansa on puolustava vartija. Elias Petterssonin NHL Pelipaidat on nro 40 ja hänen asemansa on keskikenttäpelaaja.

Tänä vuonna Vancouver Canucks allekirjoitti joukon pelaajia liittymään, ja he toivovat tekevänsä läpimurron uudella kaudella. Vancouver Canucksin draftin pelaajat vuodesta 2017 vuoteen 2019 ovat vähitellen nousseet erinomaisiksi, ja heidän on aika yhdistää ja taistella peliä vastaan. Vancouver Canucks on voittanut 10 divisioonan mestaruutta perustamisensa jälkeen, ja he toivovat suuresti, että jonain päivänä he voivat voittaa Stanley Cupin.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida