Aleksander Barkov sai kolmannen sopimuksen Florida Panthersilta

Florida Panthersin kapteenin Aleksander Barkovin sopimus allekirjoitettiin virallisesti, ja joukkue allekirjoitti hänelle kahdeksan vuoden sopimuksen. Koska Aleksander Barkov käytti Florida Panthers Pelipaita vuonna 2013, hän on työskennellyt kovasti tämän joukkueen hyväksi. Aleksander Barkov muuttui kahdeksassa vuodessa tavallisesta pelaajasta joukkueen kapteeniksi. Hänen vakaa ja kypsä luonteensa pitävät hänen joukkuetoverinsa hyvin.

Aleksander Barkov varttui jääkiekkoilijaperheessä, ja kun hän oli hyvin nuori, hän pukeutui NHL Pelipaidat osallistuakseen erilaisiin kilpailuihin. Perheen vaikutuksen vuoksi Aleksander Barkov on vakiinnuttanut hyvän imagon lapsesta lähtien, ja hänestä on tullut pelaaja, joka harvoin erehtyy liigassa. Tämä on Aleksander Barkovin uran kolmas sopimus, ja hän voi omistaa tämän ammatillisen harrastuksen Florida Panthersille.

Vuonna 2013 Aleksander Barkov ja Florida Panthers allekirjoittivat kolmivuotisen tulokasopimuksen, ja sitten vuonna 2016 molemmat osapuolet allekirjoittivat kuuden vuoden sopimuksen, joka oli 35,4 miljoonaa dollaria. Tänä vuonna Aleksander Barkov jatkoi kahdeksan vuoden 80 miljoonan dollarin sopimusta Florida Panthersilta. Hän arvostaa todella tiimin tukea ja kannustusta matkan varrella. Florida Panthers näki Aleksander Barkovissa epäitsekkään omistautumisen hengen joukkueelle, joten joukkue tarvitsee kipeästi tällaisia ​​pelaajia pysyäkseen ja jatkaa peliä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida