Washington Capitals uskoo edelleen Alexander Ovechkinin vahvuuteen

Kun Washington Capitals epäonnistui pudotuspeleissä viime kaudella, joukkue päätti uudistaa Alexander Ovechkinin tänä kesänä. Washington Capitals uskoo edelleen, että Alexander Ovechkin voi tuoda joukkueelle uuden läpimurron, ja he tarvitsevat tämän loistavan pelaajan. Tänä vuonna 36-vuotias Alexander Ovechkin voitti jälleen viisivuotisen sopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Hän käyttää todennäköisesti tätä nro 8 – NHL Pelipaidat eläkkeelle siirtymiseen asti. Koska Washington Capitals voitti Stanley Cupin vuonna 2018, joukkueen on ollut vaikeaa päästä finaaliin uudelleen näinä vuosina.

Kun Alexander Ovechkin pukeutui Washington Capitals Pelipaita kilpaillakseen vuonna 2005, hän on tuonut liian paljon upeita kuvia yleisölle niin monta vuotta. Alexander Ovechkinin suurin ajatus on nyt jatkaa kovaa pelaamista. Hän toivoo tavoittavansa Wayne Douglas Gretzkyn 894 maalia urallaan. Monien katsojien silmissä Alex Ovechkin pelipaita edustaa Washington Capitalsin jääkiekon henkeä, ja hänen pitäisi pelata tässä joukkueessa eläkkeelle siirtymiseen asti.

Viimeisten kahden vuoden aikana Washington Capitals on työskennellyt ahkerasti kasvattaakseen seuraavan sukupolven nuorten pelaajien kasvua. Joukkue toivoo voivansa yhdistää vanhojen pelaajien kokemuksen voittaakseen mestaruuden uudelleen. Alexander Ovechkin on ollut Washington Capitalsin palveluksessa 16 vuoden ajan. Saavuttaessaan henkilökohtaista kunniaa hän toivoo myös tuovansa lisää Stanley Cupia joukkueeseen. Washington Capitals on myös tehnyt muutoksia pelaajiin uudella kaudella, ja yleisö odottaa innolla tämän joukkueen uuden maalivahdin erinomaista suoritusta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida