Mika Zibanejad on kiitollinen New York Rangersin luottamuksesta

New York Rangers voitti Toronto Maple Leafsin 2-1 ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ja molemmat joukkueet pelasivat loistavan pelin. Tässä pelissä Mika Zibanejad teki kauden ensimmäisen maalin. Hänen maalinsa heitettiin sen jälkeen, kun se osui tolppaan ja osui sitten maaliin. Lopulta erotuomari katsoi, että maaginen maali oli pätevä. Tänä vuonna Mika Zibanejad allekirjoitti uuden kahdeksan vuoden sopimuksen New York Rangersin kanssa. Hän on erittäin kiitollinen joukkueen luottamuksesta.

Mika Zibanejad käytti alun perin Ottawa Senators Pelipaita kilpaillakseen, mutta vuonna 2016 joukkue vaihtoi hänet New York Rangersiin. Tuolloin nuori Mika Zibanejad oli hyvin surullinen, eikä hän odottanut joukkueen luopuvan helposti. Kun Mika Zibanejad oli pukeutunut New York Rangers Pelipaita, hän muuttui täysin. Hän työskenteli ahkerasti kouluttaakseen ja parantaakseen kykyjään. Lopulta vuoden kuluttua Mika Zibanejad sai viiden vuoden jatkosopimuksen New York Rangersiin. Hän vuodatti kyyneleitä ja kiitti häntä asenteestaan, ettei hän luovuttanut helposti.

Mika Zibanejadin erinomaisen suorituskyvyn lisäksi New York Rangersin maalivahti Igor Shesterkin auttoi joukkuetta myös pelin vaarallisimmista hetkistä. New York Rangers pelasi pelin, joka muutti tappion voitoksi, eivätkä he odottaneet voittavansa Toronto Maple Leafsin voittoon. Uusi kausi on vasta alkanut. Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning, jotka pääsivät finaaliin viime kaudella, molemmat hävisivät tämän kaksintaistelun.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida