Florida Panthers ja San Jose Sharks saavuttivat molemmat neljä peräkkäistä voittoa uudella kaudella

NHL esittelee erilaiset peliolosuhteet uudella kaudella. Viime kaudella finaaliin edenneet kaksi joukkuetta pelasivat molemmat huonosti. Tampa Bay Lightning teki 2 voittoa ja 2 tappiota neljässä pelissä, ja Montreal Canadiens hävisi kaikki viisi peliä. Parhaiten tällä kaudella kehittyneet joukkueet ovat Florida Panthers ja San Jose Sharks, jotka ovat voittaneet kumpikin neljä peliä.

Sergei Bobrovsky voitti uudella kaudella 300. voittonsa NHL:n runkosarjassa. Hänen erinomainen suorituskykynsä sai monet fanit ostamaan Florida Panthers Pelipaita tukeakseen joukkuetta. Sergei Bobrovsky on yksi kahden kauden parhaista maalivahdeista. Hän on erittäin iloinen voitettuaan pelin Tampa Bay Lightningia vastaan ​​uudella kaudella. Viime kaudella Florida Panthers voitti Tampa Bay Lightningin pudotuspeleissä. On sääli, että he tekevät kovemmin töitä voittaakseen pelin tällä kaudella.

San Jose Sharks teki neljän ottelun voittosarjan voitettuaan Toronto Maple Leafsin 5-3. Tämä on joukkueen paras aloitus viime vuosina. Pelin yleisön teki suurimman vaikutuksen maalivahti Adin Hill, joka pukeutui 33. San Jose Sharks Pelipaita. Hänen useita upeita torjuntojaan estivät vastustajaa tekemästä maalia. Koko pelin ajan San Jose Sharksin pelaajat työskentelivät yhdessä tehdäkseen 5 maalia, ja heidän yhtenäisyyden ja yhteistyön henki pelasi upean pelin.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida