Aleksanteri Ovetshkin teki kaksi maalia yhdessä ottelussa ensimmäistä kertaa tällä kaudella

NHL-liigassa tällä kaudella Carolina Hurricanes ja Florida Panthers saavuttivat edelleen hyviä tuloksia, kun taas Vegas Golden Knightsin ja Colorado Avalanchen tulokset eivät olleet yhtä hyviä kuin ennen. New York Islanders ei toimi hyvin alkukauden runkosarjassa joka kaudella, mutta se paranee aina myöhemmissä peleissä. Taudinpurkauksen ajankohta on erilainen joukkueittain, ja tämä johtuu suurelta osin pelaajien välisestä vahvuudesta ja hiljaisesta ymmärryksestä.

Tällä kierroksella Washington Capitals voitti Ottawa Senatorsin 7-5, ja Aleksanteri Ovetshkin teki jälleen kaksi maalia. Tänä vuonna Aleksanteri Ovetshkin sai jälleen joukkueen jatkosopimuksen. Hän on erittäin iloinen voidessaan jatkaa Washington Capitals Pelipaita yllään. Aleksanteri Ovetshkin on aloittanut tällä kaudella kuudessa pelissä. Hän toivoo kovasti voivansa antaa joukkueelle toisen Stanley Cupin tässä iässä. Aleksanteri Ovetshkin on voittanut monia henkilökohtaisia ​​kunnianosoituksia uransa aikana, mutta valitettavasti hän voitti joukkueelle vain vuoden 2018 Stanley Cupin.

Tässä pelissä yleisö teki vaikutuksen myös Drake Bathersonista, joka pukeutui nro 19 Ottawa Senators Pelipaita. Hänen loistava esityksensä toi joukkueelle myös kaksi maalia. Molemmat pelaajat ovat tehneet hattutempun, mikä on myös harvinainen ennätys liigassa. Tämän pelin tarkoitus on tuoda yleisölle erilainen visuaalinen kokemus. Joukkueiden vahvuudet muuttuvat joka kausi, ja yleisö odottaa upouutta läpimurtoa Washington Capitalsilta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida