Toronto Maple Leafs uusii Morgan Riellyn kahdeksan vuoden sopimuksella

Vuosien mittaan Toronto Maple Leafsin unelma Stanley Cupin voittamisesta on aina murtunut. He ovat epäonnistuneet pudotuspeleissä joka kausi. Tällä kaudella Toronto Maple Leafs on väliaikaisesti säilyttänyt viidennen sijan ennätyksen, eikä joukkueen vahvuus ole vieläkään tarpeeksi hyvä ja vakaa. Jotta pelaajat voisivat omistautua joukkueelle, Toronto Maple Leafs uudisti päävartijan Morgan Riellyn.

Toronto Maple Leafs tarjosi Morgan Riellylle kahdeksan vuoden sopimusta 60 miljoonan dollarin arvosta, kun hän olisi 35-vuotias. Morgan Rielly on erittäin kiitollinen joukkueen antamasta luottamuksesta. Hänellä on jo erityinen tunne tähän Toronto Maple Leafs Pelipaita, jota on käytetty 9 vuotta. Siitä lähtien, kun Morgan Rielly käytti tätä nro 44 – Jääkiekko Pelipaidat vuonna 2012, hän on sijoittanut elämänsä tähän. Riippumatta siitä, mitä muutoksia Toronto Maple Leafs tekee tulevaisuudessa, Morgan Riellyn mentaliteetti työskentelee aina vain kovasti hänen edessään olevan pelin eteen.

Jumala ei koskaan petä ketään kovasti työskentelevää pelaajaa, ja heidän luja uskonsa koskettaa aina eniten muiden sydämiä. NHL:ssä on ollut monia pelaajia, jotka ovat pelanneet urallaan vain yhdessä joukkueessa, mikä on myös vaikeaa muille liigoille. Kaikki tietävät, että NHL-fanit ovat erittäin uskollisia joukkueelle, josta he pitävät. Suuri syy tulee joukkueen luottamuksesta pelaajiin ja tunteesta siitä, että ei luovuteta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida