New York Islandersin pelaajien mentaliteetti

Viime kaudella NHL:ssä hyvin esiintyneet joukkueet, heidän kauden suorituskykynsä on pettynyt yleisöön hieman. Pittsburgh Penguins, New York Islanders ja Colorado Avalanche ovat kaikki joukkueita, jotka menestyivät erittäin hyvin viime kaudella, mutta heidän tämän kauden ennätyksistään on tullut divisioonan pohja. Colorado Avalanche ei pelaa hyvin, pääpelaaja Nathan MacKinnon on loukkaantunut ja jää väliin seuraavan kuukauden aikataulusta. Minkä pelaajan joukkue lähettää?

New York Islanders on uskomaton joukkue. Vuosien varrella he ovat aina pelanneet huonosti pelin alkuvaiheissa, mutta he ovat olleet tarpeeksi rohkeita saavuttaakseen vastustajansa myöhemmissä peleissä. New York Islanders on edennyt välieriin näillä kahdella kaudella, mutta pelaajista puuttuu vakaa mentaliteetti. Viime kauden välierissä New York Islanders ja Tampa Bay Lightning olivat molemmat erittäin voimakkaita. Kahden joukkueen vertaansa vailla oleva vahvuus veti aikataulun seitsemänteen otteluun. Pelin aikana yleisö kuitenkin näki selvästi New York Islandersin pelaajien kärsimättömän suorituksen. He vetivät tietoisesti vastustajan NHL Pelipaidat useiden virheiden takia, jolloin molemmat osapuolet joutuivat tappelemaan.

Pelaajan mentaliteetti on pelissä erittäin tärkeä. Tässä suhteessa Tampa Bay Lightningin pelaajat suoriutuivat erittäin hyvin. Monet katsojat haluavat jatkaa Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin vastakkainasettelun katsomista tällä kaudella. Tapaavatko he uudelleen kolmantena vuonna? Viimeisen kahden vuoden aikana monet fanit ovat pitäneet sekä Tampa Bay Lightning Pelipaita että New York Islanders Pelipaita. He pitävät kahden joukkueen osoittavan erilaista intohimoa peliä kohtaan. Yleisö muisti Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin viime kauden seitsemässä kaksintaistelussa. Molempien osapuolten pelaajat taistelivat kolme kertaa. Kuinka paljon vihaa heillä olikaan kertynyt sydämiinsä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida