Anaheim Ducks nousi tällä kaudella divisioonan ykköseksi

Tällä kaudella eniten kehittynyt NHL-joukkue on Anaheim Ducks, joka on tällä hetkellä divisioonan ensimmäisellä sijalla. Viime vuonna huipulla ollut Anaheim Ducks ei odottanut joukkueen menestyvän näin hyvin tällä kaudella. Kun Anaheim Ducks voitti Washington Capitalsin 3-2, kaikki vahvistivat vahvuutensa. Ryan Getzlafin johdolla Anaheim Ducksin nuoret pelaajat ovat kasvaneet nopeasti. Kaikki ihailevat tätä mahtavaa kapteenia suuresti.

Ryan Getzlaf on liittynyt Anaheim Ducksiin 18 vuoden ajan, ja hän osallistui myös vuoden 2007 Stanley Cupin finaaliin. Ryan Getzlaf oli nuori kaveri pukeutuessaan Anaheim Ducks Pelipaita päälle, ja nyt hänestä on tullut kypsä ja vakaa keski-ikäinen mies. Kun Ryan Getzlaf näki näiden nuorten pelaajien harjoittelevan kovasti, hän muisti, että hän oli niin hulluna peliin.

Tämän vuoden Anaheim Ducksilla on niin erinomaista suorituskykyä, että se on erottamaton jokaisen pelaajan ponnisteluista, samoin kuin jokaisen pelaajan valmentajan Dallas Eakinsin harjoittamasta koulutuksesta. Jokaisella pelaajalla on suosikki NHL Pelipaidat, ja Ryan Getzlaf on Anaheim Ducksille syntynyt pelaaja. On kulunut 14 vuotta siitä, kun Anaheim Ducks voitti viimeksi Stanley Cupin, ja Ryan Getzlaf toivoo saavansa kunnian 36-vuotiaana.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida