Tärkeitä tapahtumia jääkiekossa tällä viikolla

New Jersey Devils lanseerasi tällä kertaa uuden kolmannen Jääkiekko Pelipaidat, mikä on myös joukkueelle harvinainen tilanne 40 vuoteen. Vuosien varrella New Jersey Devils Pelipaita ovat olleet ennallaan, ja he uskovat aina, että nykyinen pelipaita on joukkueelle sopivin. Tämä uusi pelipaita on tarkoitettu ensisijaisesti New Jersey Devilsin viiden erinomaisen eläkkeellä olevan pelaajan muistoksi. Ryhmä on kiitollinen heidän panoksestaan.

Sen lisäksi, että New Jersey Devils esitteli uuden NHL Pelipaidat tällä viikolla, myös Ice Hockey Against Cancer League -tapahtuma herätti fanien huomion. Viime vuosina monilla pelaajilla on ollut vaikeuksia toteuttaa unelmiaan syövän takia. Yksi esimerkki on Philadelphia Flyersin pelaaja Oskar Lindblom. Oskar Lindblom on kamppaillut sairauden kanssa yli vuoden, ja nyt hän puki vihdoin jälleen Philadelphia Flyers Pelipaita. Nuori Oskar Lindblom ei halunnut luopua unelmistaan, ja hänen vahva voittonsa taudista kerta toisensa jälkeen teki vaikutuksen kaikkiin.

Tampa Bay Lightningin ja Philadelphia Flyersin ottelussa Oskar Lindblom aloitti urallaan 200 virstanpylvästä. Oskar Lindblomin lyhyt peliaika sai yleisöltä innostuneet suosionosoitukset ja kaikki uskovat, että hänen elämänsä on tästä lähtien terveenä. Lopulta Philadelphia Flyersin pelaajat eivät onnistuneet antamaan Oskar Lindblomille voittopeliä. He hävisivät Tampa Bay Lightningille 0-4. Epäonnistunut peli ei ole kauhea. Yhtenäisyyden voima on vahva. Philadelphia Flyersin pelaajat hymyilivät ja syleilivät joukkuetovereitaan rohkaistakseen syöpää taistelevia ihmisiä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida