Hyvä suoritus Washington Capitalsilta ja Edmonton Oilersilta

Tällä kaudella kaksi vanhaa joukkuetta Edmonton Oilers ja Washington Capitals ovat menestyneet erittäin hyvin, ja ne sijoittuvat divisioonassa toiseksi. Washington Capitals on voittanut useita pelejä tällä kaudella, ja he voittivat vahvan kilpailijansa Florida Panthersin tällä kierroksella. Washington Capitals katkaisi Florida Panthersin neljän ottelun voittosarjan ja katui tappiota vastustajilleen 3-4.

Aleksanteri Ovetshkin on palannut hyvään kuntoon tällä kaudella. Hän on tehnyt monia maaleja ja syöttöjä. Aleksanteri Ovetshkinin poika esiintyi pelissä pitää päällä Washington Capitals Pelipaita. Hän oli erittäin iloinen nähdessään isänsä pelaamassa näyttämöllä. Aleksanteri Ovetshkin on tiiviissä vuorovaikutuksessa poikansa kanssa tauon aikana, hän on todella ihana isä. Alexander Ovetshkin sanoi: Vain päästämällä irti ylimääräisistä mielessä olevista ajatuksista pelaajat voivat taistella pelistä koko sydämestään pelissä. Peli ei ole etukäteen tapahtunut tapahtuma, vaan me kaikki käsittelemme sitä yksinkertaisena tapahtumana.

Näiden kanadalaisten joukkueiden vahvuus on parantunut tällä kaudella, ja vain Montreal Canadiens on kohdannut kauhean ennätyksen. Viime vuosina monet vanhat fanit ovat edelleen pitäneet Edmonton Oilers Pelipaita, jotka eivät koskaan unohda joukkueen loistavien hetkien saavutuksia. Vaikka kaikki eivät tiedä, milloin Edmonton Oilers toistaa loistavat saavutuksensa, heidän hyvä suorituskykynsä tällä kaudella on vahvistettu.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida