Minnesota Wild lopettaa pelaajan pelipaidan ensimmäistä kertaa

Minnesota Wild on toistaiseksi jättänyt eläkkeelle vain Wayne Gretzkyn nro 99 – Jääkiekko Pelipaidat, eikä joukkue lopeta yhtään numeroa haluamallaan tavalla. Tällä kertaa Minnesota Wild ilmoitti luopuvansa numero 9 – NHL Pelipaidat 13. maaliskuuta ensi vuonna. Tämä on ensimmäinen kerta, kun joukkue on jättänyt pelipaidan eläkkeelle 24 vuoden aikana perustamisestaan. Mikko Koivu omisti 15 vuotta nuoruutta joukkueelle, mutta valitettavasti hän lopulta ilmoitti lopettavansa Columbus Blue Jacketsissä.

Minnesota Wildin paras ennätys oli kaudella 2007-08 ja voitti divisioonan mestaruuden, kun Mikko Koivusta oli tullut joukkueen vaihtokapteeni. Mikko Koivun kova työ Minnesota Wildin hyväksi on asia, jota monet eivät näe. Vain joukkue ymmärtää hänen panoksensa täysin. Vaikka Mikko Koivu ei antanut Minnesota Wildille korkeinta kunniaa, hän teki 709 pistettä, mikä on joukkueen historian paras pelaaja. Mikko Koivu pahoittelee eniten sitä, ettei hän voi käyttää Minnesota Wild Pelipaita hyvästelläkseen kaikkia. Hän ei ole toteuttanut unelmaansa yhdestä miehestä, yhdestä joukkueesta.

Mikko Koivu ei saanut Minnesota Wildin jatkosopimusta vakavien fyysisten vammojen vuoksi. Vuoden aikana, jolloin Mikko Koivu liittyi Columbus Blue Jacketsiin, hänen suorituksensa on heikentynyt paljon, joten hän päätti jättää hyvästit pelin hauskuudelle ilman, että hän jäi väliin. Mikko Koivu on kärsinyt urallaan useita vakavia ruumiinvammoja. 38-vuotiaana hän on jo tyytyväinen ylläpitämään tervettä vartaloa ja ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Kun Mikko Koivu päätti lopettaa, Minnesota Wild pahoitteli, ettei tämä erinomainen pelaaja voinut jatkaa peliin osallistumista. Kiittääkseen Mikko Koivua hänen panoksestaan ​​joukkueen hyväksi Minnesota Wild päätti lopulta käyttää eläkkeellä olevaa nro 9-paitaa vastineeksi hänen muistokseen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida