Columbus Blue Jackets murskasi Carolina Hurricanesin ensimmäistä kertaa kuudella maalilla

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Carolina Hurricanes ei tehnyt maalia pelissä, ja vastustaja teki joukkueelle 6 maalia. Tässä pelissä Carolina Hurricanes hävisi neljä maalia, ja joukkue lähetti Jack LaFontainen, joka pukeutui ensimmäistä kertaa nro 80 – NHL Pelipaidat. 9. tammikuuta 2022 Jack LaFontaine ja Carolina Hurricanes olivat juuri allekirjoittaneet yhden vuoden aloitustason sopimuksen, mutta valitettavasti joutuivat huonoon tilanteeseen ensimmäisessä pelissä.

Columbus Blue Jackets voitti Carolina Hurricanesin 6-0 ja joukkue teki kolme maalia 1:7 sisällä kolmannesta neljänneksestä. Se oli Columbus Blue Jacketsin historian toiseksi nopein kolme maalia, sillä joukkue teki kolme maalia 51 sekunnissa vuonna 2016. Columbus Blue Jackets Pelipaita pukeutuvat fanit halasivat onnellisesti, kun heidän joukkueensa voitti divisioonassa ensimmäisen sijan Carolina Hurricanesin. Carolina Hurricanesin hävittyä pelin, heidät korvattiin New York Rangersilla divisioonan ykkösenä.

Pelin surullisin pelaaja oli Brady Skjei, joka ei voittanut 400. NHL-peliään. Brady Skjei oli surullinen nähdessään Carolina Hurricanes Pelipaita ja pahoitteli, ettei hän voittanut peliä. Koska Brady Skjei oli myös entinen New York Rangersin pelaaja, mutta valitettavasti joukkue vaihtoi hänet vuoden 2020 ensimmäisen kierroksen valintaan. Joten Carolina Hurricanes hävisi New York Rangersille tämän pelin häviämisen jälkeen, mikä on viimeinen asia, jonka Brady Skjei haluaa nähdä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida