Saint Louis Blues nousi pudotuspeleihin

8. toukokuuta aamulla Vegas Golden Knights voitti kotona Saint Louis Bluesin jatkoajalla. Saint Louis Blues luotti kuitenkin turhaan normaaliajan menetykseen ja sai 1 pisteen päästäksesi pudotuspeleihin.

Runkosarja on tullut viimeiseen vaiheeseen. Saint Louis Blues johtaa väliaikaisesti Arizona Coyotesia 8 pisteellä. Niin kauan kuin peli pitää normaaliaikaa eikä häviä, NHL Pelipaidat omistava Saint Louis Blues pääsee pudotuspeleihin. Vegas Golden Knights on tällä hetkellä länsikonferenssin ykkössija, ja tämä peli on todennäköisesti tulevien pudotuspeleiden ensimmäisen kierroksen esikatselu.

Kaksi joukkuetta teki 3-3 varsinaisella peliajalla ja ilmoitti jatkoajan. Ylityön viimeisten 18 sekunnin aikana Jonathan MarchessauSen maali Golden Knights Pelipaita auttoi Vegas Golden Knightsia varmistamaan voiton. Lopulta Vegas Golden Knights kukisti Saint Louis Bluesin 4-3 jatkoajalla. Saint Louis Blues jatkoi edelleen pudotuspeleihin häviöistään huolimatta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida