Tampa Bay Lightning voitti Montreal Canadiensin NHL-finaalin 2. ottelussa

NHL aloitti finaalin toisen kilpailun. Tampa Bay Lightning voitti Montreal Canadiensin 3-1 johtaen 2-0.

Finaalin ensimmäisessä ottelussa molempien osapuolten välillä Tampa Bay Lightning, jolla oli NHL Pelipaidat, oli täysin etu kentällä. Montreal Canadiensin oli vaikea saada tehokkaita hyökkäysmahdollisuuksia, ja myös maalivahti oli keskitasoinen. Tampa Bay Lightning voitti Montreal Canadiensin 5-1 ensimmäisessä ottelussa, mutta Montreal Canadiens hävisi Vegas Golden Knightsille ensimmäisessä ottelussa puolivälierissä. Molempien osapuolten välinen kilpailu on edelleen täynnä jännitystä.

Osapuolet aloittavat kolmannen kilpailun Montrealin Bell Arenalla kahden päivän kuluttua. Jatkamme kilpailun tulosten päivittämistä, kiinnitä edelleen huomiota verkkosivustoomme. Ystävät, jotka pitävät Tampa Bay Lightning Pelipaita, voivat myös ostaa ne virallisilta verkkosivuiltamme.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida