Onnittelut Tampa Bay Lightningille vuoden 2021 Stanley Cup -mestaruuden voittamisesta

Vuoden 2021 Stanley Cup -finaalit päättivät viidennen pelin. NHL Pelipaidat varustettu Tampa Bay Lightning voitti Montreal Canadiensin 1-0 ja voitti Montreal Canadiensin 4-1 suurilla pisteillä voittaen kolmannen Stanley Cup -mestaruuden joukkuehistoriassa. , Ja on myös liigan toinen joukkue, joka puolustaa mestaruutta 23 vuoden aikana.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Pittsburgh Penguinsilla on joukkue puolustamaan titteliään vuodesta 2016-17. Koko pudotuspeleissä Tampa Bay Lightning osoitti absoluuttista vahvuuttaan. Heillä on selkeä etu, kun he kohtaavat vielä rakenteilla olevan joukkueen, kuten Montreal Canadiens.

Tampa Bay Lightning Pelipaita varustettu Tampa Bay Lightning jatkoi myös Tampa Bayn määräävää asemaa Pohjois-Amerikan urheilussa. Tampa Bay Lightning on yhdessä MLB: n Tampa Bay Raysin ja NFL: n Tampa Bay Buccaneersin kanssa tullut World Series -sarjaan viime vuoden Stanley Cupista lähtien. Ja Super Bowl, ja voitti kolme neljästä finaalista. Vaikka se ei olekaan perinteinen iso tori, tästä Florida Bay Citystä on tullut uusi Pohjois-Amerikan mestarikaupunki, joka kukkii tähdillä ja kunnialla.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida