Oh dear diary

www.saramalinjosefine.se

Meeen, jag ser att det är en del som fortfarande tittar in här på denna bloggen. Kom igen nu, ni har väl inte missat att jag numera finns på www.saramalinjosefine.se ? 😉

 

Www.saramalinjosefine.se

Vill bara meddela er att jag numera finns på: www.SaraMalinJosefine.se -fortsätt följa mig där sötnosar!

Det har tagit lite tid -men äntligen har jag ett eget domännamn! Toppen!

Jag har flyttat över de viktigaste och mest centrala blogginläggen till den nya domänen -tyvärr så följer ju inte era fina kommentarer med! Men vi börjar om tillsammans -kom igen nu, nu fortsätter vi kämpa på inför sommaren 2013!! 

www.saramalinjosefine.se

Fitnessnudlar

Fick smakat fitnessnudlarna som jag fick på köpet av Fitnessguru idag! Smaken kan man absolut inte klaga på -de smakar nämligen ingenting, utan man får krydda/smaksätta de själv. Jag valde att koka mina lite lätt och det blev supergott. Blandade ner de i fläskfilégrytan som jag hade gjort. Älskar röror/grytor, ska helst vara så geggigt som möjligt haha. Smaksatte grytan med créme fraiche chili/paprikadööögott!

Styrketräning

Blev ett efterlängtat kvällspass idag och ett riktigt bra sådant -riktigt bra tryck genom hela. Det var länge sen jag hade sån energi och styrka. Körde genom hela kroppen och kommer antagligen inte kunna röra mig imorgon.. Men jag ska inte låta ledsen för det, för det finns ju faktiskt ingen bättre känsla!

Jag kör styrketräning rent för sällan -är så jäkla inkörd och besatt av att springa.. Måste försöka slänga in lite mer styrka framöver.

Lite av det jag körde: 
-Biceps, 10kg på var hantel.
-Axelpress, 10kg på var hantel.
-Bröstpress, 9kg på var hantel.
-Squat, 20kg.
+ några jag inte kommer ihåg vikten på
+ flera magövningar, de flesta med egen vikt.

Har nyss slängt i mig min proteinshake (One Whey, strawberry/white chocolate) och nu ska jag mysa ner mig i soffan med sambo & kise (+ coca cola zero). Mmmm

My opinion

image

Jag hatar att åka buss -finns det något tråkigare? Åh… mår dessutom illa 90% av gångerna. Vill bara komma hem igen & få dra till gymmet. Finns det någon bättre känsla än när man längtar efter sin träning?

Träning ska vara roligt (my opinion), man ska längta -det ska inte behöva kännas som ett tvång. Klart att det ibland känns tungt -innan man har tagit sig till gymmet ibland, men väl där ska det vara kul.

Det Måste inte vara blod, svett & tårar. Klart du ska kämpa, klart du ska ta i för att se resultat men kom igen; lite sunt försnuft slår aldrig fel! Puss.

Morgoncardio goes Malmö högskola

Åh, jag sov ut till 08.30 och är ändå trött.. Blir ingen ”morgonträning” idag då jag måste åka in till Malmö högskola strax för att skriva ihop ett litet arbete med min grupp (handlar om kriminella karriärer -intressant). Solen skiner idag igen (loveit) så känns tråkigt att missa min sköna morgoncardio.

träningen får vänta tills i eftermiddag eller ikväll -då ska jag äntligen får pröva mina nya dojjor haha! Kanske snor några övningar från gårdagens videoklipp med många fina träningsövningar. Ibland får jag verkligen sån .. hjärnsläpp med övningar när jag ska köra styrka.. Bra med lite inspiration då och då!

Videorna hittar ni här och ni glömmer väl inte att delta i tävlingen (klicka här)? Sista dagen imorgon (vinst: stegräknare från Asaklitt).