Improveme.se http://www.improveme.se Nordens största hälso- & skönhetssajt Thu, 05 Aug 2021 13:23:02 +0200 sv-se 120 Skådisarna för Skönheten och Odjuret klara improveme.se]]>Nu är det mer eller mindre spikat vilka som ska göra rollerna i Disneys kommande film om skönheten och Odjuret. Sedan tidigare har det varit klart att Emma Watson ska göra rollen som den snygga och smarta Belle.

]]>För den som händelsevis inte sett den tecknade versionen handlar filmen om Belle som lever ett trist liv i en liten fransk by. Den stora förföraren Gaston har bestämt sig att Belle ska bli hans fru, men detta är någon hon inte alls har lust med.

Istället råkar hon träffa på Odjuret. En ovanligt hårig grabb. Egentligen är han en prins som en häxa lade en förbannelse över då han var en riktig douchebag och behövde lära sig en läxa.

I slottet (han bor såklart i ett slott -vi snackar prins här) bor en massa underliga figurer som också blivit förtrollade. Varför de också drabbades av häxans häxerier är oklart, men alla har förvandlats till inredningsattiraljer som klocka, ljusstake, kvast, tekanna och så vidare.

Nu är det alltså klart vilka som ska göra rollerna i filmen. Vi kommer att få se Dan Stevens (känd från bland annat Downton Abbey) som Odjuret. Kevin Kline spelar Belles pappa Maurice. Emma Thompson kommer att ikläda sig rollen som tekannan Mrs Potts.

Ian McKellen blir Cogsworth. Luke Evans kommer spänna musklerna som Gaston och Josh Gad blir hans vapendragare LeFou. Den som kommer att förvandlas till en flörtig ljusstake är ingen mindre än Ewan McGregor.

Snacka om att rollistan inger respekt och enorma förväntningar. Nu är det bara att hoppas att alla kan sjunga då det kommer bli en musikalfilm.

]]>
Louise Flinck improveme.se Bildspel: Skådisarna för Skönheten och Odjuret klara improveme.se Här är de – Skönheten och Odjuret. improveme.se Luke Evans har tagit ton tidigare och kan det där med att slåss, så han lär bli deb perfekta douchen Gaston. improveme.se Emma Thomson är inte heller främmande för att sjunga. Nu får hon dock byta efternamet från Mrs Lovett till Mrs Potts. improveme.se Ewan McGregor blir den charmiga ljusstaken Lumiére. improveme.se Här har ni Cogsworth. Ian McKellen gör rollen som den strama klockan. improveme.se Kevin Kline lär nog köra på skägglooken när han blir Belles pappa – uppfinnaren Maurice. improveme.se Dan Stevens kommer att förvandlas till det håriga och charmiga (innerst inne) Odjuret. improveme.se Emma Watson är sedan tidigare klar för rollen som Belle, eller Skönheten. improveme.se Josh Gad är utseendemässigt ett klockrent val för rollen som LeFou. Mon, 11 May 2015 15:03:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9649/sknheten-och-odjurets-skdisarna-klara?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9649/sknheten-och-odjurets-skdisarna-klara?source=MSN_link
Trowback Thursday till 1969 improveme.se]]>Det är dags för veckans tillbakablick. Den här gången sätter vi blommor i håret, gör peacetecknet och drar tillbaks till Woodstock och den gigantiska festivalen.

]]>Det sista året på sextiotalet inträffade en av de största händelserna i vår historia, nämligen månlandningen. Klockan 03.56 sätter Neil Armstrong sin vänstra fot på månen och uttalar sedan de berömda orden” One small step for (a) man, one giant leap for mankind”.

En annan berömd tilldragelse som ägde rum 1969 var Woodstockfestivalen. Otroliga 400 000 människor samlades och festade, sjöng och rökte på under 15-17 augusti.

I Sverige sänks myndighetsåldern från 21 till 20 år och Olof Palme blir ny statsminister. På tv började en rödhårig tjej vid Pippi Långstrump härja runt och blev genast en tittarsuccé. Den 5 december fick man dessutom lyxen med en andra kanal då TV2 började sina sändningar.

1969 kunde man börja tjoa till det även på långfredagen, påskdagen och juldagen för då upphävdes förbudet mot nöjestillställningar på dessa dagar.

Om förra TBT 1988 var ett filmår så kan man nog kalla 1969 för musikåret. Eller vad sägs om de här låtarna: “Proud Mary“ och “Bad Moon Rising“ med Creedence Clearwater Revival. “A Boy named Sue“ med Johnny Cash. “In The Ghetto“ och “Suspicious minds“ med Elvis. Rolling Stones släppte “Honky Tonk Woman“ och Simon and Garfunkel gav oss “The Boxer“. John och Yokos Plastic Ono Band sjöng om att “Give Peace a Chance“. I Sverige trallade vi med när Lill Lindfors sjöng om “En man i byrån“ och Östen Warnerbring tyckte att “Du borde köpa dig en tyrolerhatt“.

På bio kunde man bland annat se “Easy Rider“ och I“ hennes Majestäts hemliga tjänst“. Den där George Lazenby var Bond. “Midnight Cowboy“ gick upp på biograferna 1969 och tog året efter hem 3 Oscars för bland annat bästa film.

Det föddes många kändisar det här året. Visste du att alla de här är lika gamla? Jennifer Aniston, Matthew Perry, Marilyn Manson, Michael Schumacher, Renée Zellwegger, Jennifer Lopez, Edward Norton, Jason Bateman, Javier Bardem, Catherine Zeta-Jones, Kristin Kaspersson och Tomas Brolin.

]]>
Louise Flinck improveme.se Bildspel: Trowback Thursday till 1969 Thu, 07 May 2015 16:38:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9646/trowback-thursday-till-1969?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9646/trowback-thursday-till-1969?source=MSN_link
Sexuallära viktigt för flickor improveme.se]]>Abort, preventivmedel och sexualundervisning i skolan är självklara förmåner för oss i väst. I många utvecklingsländer är dessa bekvämligheter däremot ofta obefintliga. Men tack vare Riksförbundet för sexuell upplysning och deras samarbetspartners, har utbildningen, även där, tagit fart.

]]>I många mindre resursstarka länder står kultur och traditioner i vägen för nödvändig utveckling. Vi har tidigare skrivit om att menstruationsskydd inte alltid är en självklarhet. På samma sätt har sexualundervisning upplevts som tabu, ett ämne som fått en så kallad skam-stämpel, berättar Maria Andersson, generalsekreterare på RFSU.

-I många länder där sexualundervisning är frånvarande har man varit rädd för att ”väcka den björn som sover”. Ibland är föräldrarna oroliga för att deras barn ska få fel sorts utbildning, förklarar hon.

RFSU menar däremot att sexualundervisning för unga flickor i hela världen inte borde vara ett val utan ett krav. Tillsammans med samarbetspartners i u-länder har de därför tryckt på lagstiftningar, regler och undervisning som stärker unga kvinnors roll i samhällen -bland annat sexualundervisning.

-Friheten att kunna bestämma över sin egen kropp leder till att man kan bestämma över sitt liv. Just därför är ämnet viktigt, förtydligar Maria.

I exempelvis Ghana är sexualitet över huvud taget tabu. RFSU har i samarbete med Youth Harvest Foundation Ghana arbetat för 10-19-åriga flickors reproduktiva rättigheter. Detta genom att upplysa föräldrar, lärare och beslutsfattare om de bästa tillvägagångssätten. De har bland annat uppmuntrat lärare att ta upp känsliga frågor som abort, onani och homosexualitet.

-Utbildningen har gett flickorna mod att hävda sina rättigheter och samtidigt ökat deras självförtroende, berättar hon. Flickor som tidigare varit okunniga om menstruation vågar nu, med rätt utbildning, ta sin plats i samhället.

]]>
Dagmawit Alemayehu improveme.se Bildspel: Sexuallära viktigt för flickor Thu, 07 May 2015 10:58:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9645/sexuallra-viktigt-fr-flickor?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9645/sexuallra-viktigt-fr-flickor?source=MSN_link
Throw Back Thursday till 1988 improveme.se]]>Det här året var ”det stora filmåret” då många blivande klassiker släpptes. Låtar som fortfarande spelas flitigt såg dagens ljus och vi hejade på våra svenska hjältar i OS i Calgary och Seoul.

]]>1988 fick tjejerna sitt eget Vasalopp i och med att Tjejvasan infördes. Ungarna kunde inte längre härja runt fritt i baksätet för nu blev det lag på bilbälte även för barn under 15 år.

Tavlan ”Den döende dandyn” av Nils Dardel såldes för rekordsumman 13 miljoner och blev därmed det dyraste konstverket som gått under klubban i Sverige. Australien fyllde 200 år och firade detta med en båtparad i Sydneys hamn.

Den 14 januari genomfördes den första hjärttransplantationen med en svensk donator på Sahlgrenska sjukhuset. En annan glädjande nyhet 1988 var att Iran och Irak äntligen beslöt om vapenstillestånd efter 8 års krigande.

Stefan Edberg tog hem titeln i Wimbledon och blev därmed förste svensk att vinna sedan 1980. Ben Johnson vann också sitt sprintlopp på 100 m i Seoul men diskades sedan eftersom han erkände att han dopat sig.

Det här året bildades Sverigedemokraterna och i Åmsele mördades en familj av Juha Valjakkala och hans kompanjon Marita Routalammi.

På bio fick man uppleva en rad klassiker. Eller vad sägs om ”Cocktail” med Tom Cruise, ”Rain Man” också med Cruise samt Dustin Hoffman, ”Who Framed Roger Rabbit” och ”Det stora blå”? Vi skrattade åt ”En fisk som heter Wanda” och”Den nakna pistolen”. Vi såg ”Den onda dockan” vara ond och ”Mississippi brinner” samt en Melanie Griffiths som visade prov på girlpower i ”Working girl”.

Ville man utöka sin samling av kassettband eller LP-skivor kom det många bra album och låtar det här året. Hade man inte råd att köpa gick det alltid att spela in från Trackslistan med Kaj Kindvall.

Blandbanden från 1988 innehöll låtskatter som ”Faith” med George Michael, ”Fast car” med Tracy Chapman, ”Never gonna give you up” med Rick Astley. Eric Camden sjöng om ”Hungry eyes” och Terence Trent d’Arby ville att du skulle ”Sign Your Name” (Across My Heart). På alla skoldiscon dansades det tyckare till Elton Johns ”Candle In the wind” och ”One Moment In Time” med fantastiska Whitney Houston. Tommy Körberg vann Melodifestivalen det här året med ”Stad i ljus” men fick se sig besegrad av en viss kanadensiska vid namn Céline Dion som tävlade för Schweiz och vann med låten “Ne partez pas sans moi“.

Personer som föddes 1988 är Rihanna, Haley Joel Osment, Alicia Wikander, Erik Hassle, Therese Johaug, Elsa Hosk, Rupert Grint och Amanda Jenssen.

Några som trillade av pinn var Roy Orbison, Enzo Ferrari, Hjördis Pettersson, Andy Gibb samt porrskådisen John Holmes som avled av Aids.

1988 uppfanns även ”Årets julklapp” och det första årets favoritklapp med bakmaskinen. Förmodligen låg det även Takanodressar och ryggsäckar från Salomon under många julgranar.

]]>
Louise Flinck improveme.se Salomonryggsäckar, Takanodressar, Cocktali, Den döende dandyn och bakmaskinen. Allt hittade vi 1988. Thu, 30 Apr 2015 13:55:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9639/throw-back-thursday-till-1988?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9639/throw-back-thursday-till-1988?source=MSN_link
Nostalgi med Improveme improveme.se]]>Det är dags för ett nytt årtal i vår Throwback Thursday. Vad sägs om bilar som blir robotar, en man som älskar choklad och efterfest på vår balkong? Det här året sjöngs det om Las Vegas och Madonna hade en ”Hung up”.

]]>Den här veckan har vi tagit ett kliv tio år bakåt i tiden till år 2005. Detta år, närmare bestämt 15 februari, såg You Tube dagens ljus. Hur klarade vi oss före YT undrar man?

Minns ni tiden då håret och kläderna stank av rök när man varit ute på krogen? För tio år sedan slapp man äntligen att lukta askkopp om man varit på lokal för då förbjöds nämligen rökning på restauranger, pubar och caféer i Sverige.

Det blåste rejält det här året. Här hemma fick vi besök av stormen Gudrun som skövlade 75 miljoner kubikmeter skog. USA drabbades av orkanen Katrina där 1 800 människor omkom och de materiella skadorna uppskattades ha uppgått till 800 miljarder kronor.

Magnus Uggla låg högt på alla listor och det skrålades med i ”Efterfest på vår balkong”. Låtar som ”Wake Me Up When September Ends” och ”Holiday” från Greendays album ”American Idiot” spelades flitigt överallt. The Ark sjöng att ”One of Us is Gonna Die Young” och Martin Stenmarck sopade hem Melodifestivalen med sin låt ”Las Vegas”.

Skönlockiga Agnes Carlsson vann Idol och vi såg flera andra svenska artister slå igenom. Som Måns Zelmerlöw och Ola Svensson.

Två av vår tid största sångfåglar gick bort 2005. Monica Zetterlund omkom i en eldsvåda och operasångerskan Birgit Nilsson dog. Micke Dubuois var en annan folkkär artist som gick ur tiden då han begick självmord för tio år sedan.

Vi gick på bio och såg bilar bli robotar i “Transformers“. I “Narnia“ slogs häxan och lejonet och Johnny Depp tog på sig hög hatt och förvandlades till Willy Wonka i “Kalle och chokladfabriken“. Brad Pitt och Angelina Jolie spelade in filmen ”Mr and Mrs Smith” där det slog gnistor även i verkligenheten och Brangelina blev namnet på allas läppar.

Vad minns du av 2005?

]]>
Louise Flinck improveme.se Den här veckan vänder vi blickarna tillbaka till året 2005. improveme.se Agnes Carlsson knep både juryns och svenska folkens hjärtan i Idol och kammade hem segern. improveme.se Dessa pojkar har nu blivit män och Måns har hunnit vara programledare för Allsång på Skansen och Ola har medverkat i Mello. Vad Jens och Jonah gjort har vi tyvärr inte koll på. improveme.se Jonhhy Depp flyttade in i chokladfabriken och blev den obehagliga figuren Willy Wonka. improveme.se Älskade You Tube. Hur många kattklipp och skrattande bebisar har vi inte sett passera under de tio år som gått sedan webbportalen bjöd in oss att dela våra videoklipp? improveme.se Transformers. Leksakerna som tog steget från barnrummet in på vita duken. improveme.se Brangelina. usch vad vi tyckte synd om Jennifer Aniston när hennes make Brad Pitt hookade upp med Angelina Jolie. improveme.se Hetaste mobilen av dem alla var den här – Sony Ericsson k750i. Den hade en kamera på hela 2 megapixlar. Det ni! improveme.se 2005 fimpades det för gott på krogen i Sverige. Vi slapp stinka om hår och kläder. Hurra! Thu, 23 Apr 2015 14:30:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9631/nostalgi-med-improveme?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9631/nostalgi-med-improveme?source=MSN_link
Ge sexlivet en glidande skjuts improveme.se]]>I tider när det blivit vardagsmat att prata om dildos, kondomer och sex så känns det som om glidmedel kommit att bli den där konstiga släktingen man helst inte pratar högt om. Det vill vi ändra på.

]]>Glidmedel kan kännas lite fnissigt och snuskigt att prata om av någon anledning. Kanske för att det fortfarande ses som ett slags hjälpmedel för kvinnor som inte riktigt räcker till själva. Som inte blir våta nog av sig själva. För då är det ju något fel.Detta behöver givetvis inte alls stämma.

För det behöver inte vara något fel om man inte blir sådär plaskvåt som alla kvinnor i porrfilmer verkar bli. Att slemhinnorna är torra kan bero på en mängd olika orsaker. Då är glidmedel perfekt att ta till. Både på egen hand eller med en partner.

Att ta fram en tub glidmedel kan höja sexet till nya och oanade höjder. Det finns värmande, svalkande och med smak. De som är silikonbaserade och vattenbaserade. Några är till specifikt för analsex och andra kan vara till för vaginalt sex. Så vilken ska man använda till vad då? I korthet kan man tänka på att sexleksaker oftast är gjorda av silikon och då passar vattenbaserade glidmedel bäst. Med en partner är det däremot silikonbaserat som gäller. Dels blir det halkigare och dels varar glidet längre än om du har ett vattenbaserat glidmedel.

Vid analsex är det lätt att få små sprickor och sår då man inte producerar särdeles mycket eget sekret där. För att undvika skador och dessutom ge en skönare upplevelse rekommenderas glidmedel. Det finns till och med varianter som gör att musklerna slappnar av ifall man skulle uppleva obehag.

RFSU har nyligen kommit ut med en hel serie nya glidmedel och massagekrämer som går under namnet Sense me. Serien innehåller värmande medel som lämpligt nog kallas Turn up the heat. En stimulerande gel för kvinnan som heter Oh yes. Det finns en tub med vattenbaserat- en med silikonbaserat och en tub glidmedel som innehåller både vatten och silikon.

]]>
Louise Flinck improveme.se Produkterna från Sense it-serien kostar från 69 till 99 kronor och finns att köpa på både Rfsu.se, på apotek och andra ställen. Fri, 03 Apr 2015 08:00:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9597/ge-sexlivet-en-glidande-skjuts?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9597/ge-sexlivet-en-glidande-skjuts?source=MSN_link
Veckans nostalgi: Throwback Thursday improveme.se]]>Förutom att det är skärtorsdag och dags för påskkärringarna att dra till Blåkulla så är det även veckans nostalgidag. Den här gången drar vi tillbaks till året 1999.

]]>För 16 år sedan var det Harens år och vi lyssnade på Kents nya album “Hagnesta Hill“. Britney Spears släppte sin “Baby One More Time“ samtidigt som vi gick omkring och nynnade med i Shania Twains “That Don’t Impress Me Much“.

De som gillar Abba och musikaler fick sitt lystmäte i nya musikalen “Mamma Mia“ som hade premiär i London. I radion gick låten “Tusen och en natt“, eller “Take Me to Your Heaven“ med Charlotte Nilsson varm. Hon vann inte bara svenska Mello (på den här tiden uttalade man det Melodifestivalen) utan även hela Eurovision-tjottaballongen i Jerusalem.   På bio skrämde “The Blair Witch Project“ slag på oss och vi lärde oss säga ”I see dead people” från “Sjätte Sinnet“. Romantiken flödade i “Notting Hill“ med Hugh Grant och Julia Roberts. I “10 Orsaker att hata dig“ kärade vi ner oss i Heath Ledger. Tårarna flödade till “Den gröna milen“ och i Sverige skrattade vi för första gången åt “Tomten är far till alla barnen“. “American Beauty“ vann ett gäng Oscars det här året, bland annat för bästa film.   Årets julklapp var kort och gott boken. Ett av de bästa valen för årets julklapp tycker vi. Under många julgranar kunde man detta år hitta den nyutkomna boken “Harry Potter och fången av Azkaban“. De lite äldre bläddrade i “Fittstim“.   Modemässigt var Pashminasjalen den hetaste accessoaren. ALLA kvinnor hade  en äkta eller fejk-sjal knutna i en ögla om halsen.

Bamses skapare Rune Andréasson gick bort 1999. Det gjorde även komikern och skådisen Lasse Lindroth.  En annan serieskapare som dog det här året var Fantomens pappa -Lee Falk.   I Sverige förfasades vi över skjutningarna i Malexander där Arklöv, Olsson och Axelsson dödade två poliser. Den 20 april sköt Eric Harris och Dylan Klebold ihjäl 12 skolkamrater, en lärare och skadade 24 andra i den så kallade Columbine-massakern.   1999 var även året då den första Pride-paraden tågade genom Stockholms gator. Och så slutade tv serien “Tre kronor“ med en rejäl smäll.

Foto: All Over Press/ Alamy/ Action press, Owe Andersson, Clive Coote, ARtpartner, Andrew Selinger, Rex

]]>
Louise Flinck improveme.se Kent, Pride, Notting Hill, Böcker, Charlotte och Bamse. Alla var extra aktuella 1999. improveme.se Take me to your heaven med Charlotte Nilsson vann Eurovison contenst i jerusalem. Foto: All over Press/ Rex features improveme.se Bamses pappa Rune Andréasson gick bort 1999. Foto: Alamy /Qrt improveme.se Pashminashalar i massor. De flesta hade åtminstone en. Helst en äkta men HM-varianterna funkade fint de också. Foto: All Over Press/ Michael Jaeger improveme.se Årets julklapp var boken. Precis vilken man ville, bara det var en bok. Foto: All Over Press /ICP improveme.se Årets romantiska komedi, som fortfarande håller, var Notting Hill med Hugh Grant och Julia Roberts. Foto: All Over Press/ Imagio United Archive improveme.se Pridefestivalen hölls för första gången i Stockholm. Foto: Anna Yu Thu, 02 Apr 2015 12:18:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9601/veckans-throwback-thursday?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9601/veckans-throwback-thursday?source=MSN_link
Stockholmarna är snyggast i landet improveme.se]]>Spegel spegel på väggen där, säg vem som snyggast i landet är. Svaret på den frågan är stockholmarna. I alla fall om man får tro på vad invånarna i huvudstaden själva säger.

]]>I en undersökning som dejtingsajten E-darling gjort fick deltagare från hela landet svara på vilka som finner sig själva mest, respektive minst attraktiva i landet.

Singlarna i storstäderna har rankat sig själva som snyggast. Först kommer Stockholm, där tjejer och killar i förorter som Lidingö och Täby, anser sig vara lite snyggare än vad invånarna i innerstaden tycker. Tvåa på listan finner man Malmö, och Göteborgarna tycker att de är tredje snyggast i landet.

På listan med singlarna som ser sig själva som minst attraktiva hittar man bara mindre städer. I Motala, Boden och Katrineholm tycker man inte alls att man är särskilt snygg.

Om det beror på blygsamhet i småstäderna och kaxighet i våra största städer framgår inte av undersökningen.

Här finns singlarna i Sverige som anser sig mest attraktiva: 1. Stockholm 2. Mamö 3. Göteborg 4. Lund 5. Uppsala 6. Helsingborg 7. Jönköping 8. Kungsbacka 9. Halmstad 10. Växjö

Och här ser man sig som minst attraktiv: 1. Motala 2. Boden 3. Katrineholm 4. Strängnäs 5. Sandviken 6. Härnösand 7. Karlskoga 8. Hudiksvall 9. Örnsköldsvik 10. Västervik

]]>
Louise Flinck improveme.se Singlar från Stockholmsförorterna Lidingö och Täby tycker att de är snyggast i Sverige. improveme.se På andra plats bland de som tycker att de är snyggast är Malmöiterna och trea Göteborgarna. improveme.se Minst snygg tycker man att man är i mindre städer och orter som Motala och Boden. Wed, 01 Apr 2015 08:16:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9596/stockholmarna-r-snyggast-i-landet?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9596/stockholmarna-r-snyggast-i-landet?source=MSN_link
Få bättre sex med nya orgasmappen improveme.se]]>Vad var det första du rörde vid i morse när du vaknade? Dig själv, din partner eller var det möjligtvis din mobiltelefon? Många väljer mobilen men nu har Durex tagit fram en app för att öka liggandet.

]]>En orgasmapp låter nog som drömmen för många. Men Durex senaste uppfinning handlar inte, som man kan tro, om att följa instruktioner i en app. Nej, så enkelt är det tyvärr inte när den digitala utveckligen nu intar sovrummen.

Redan förra veckan skrev vi på improveme.se om hur en ny studie visar att mobilen dödar sexlivet. Läs artikeln här. Sexexperterna Durex har med den nya appen kanske svaret ändå, hur vi hittar tillbaka till magin i sängen.

Istället är den nya appen en inställning som gör att din och din partners telefoner synkroniseras och stängs av samtidigt. Hemskärmen försvinner och mobilen tystnar för att paret ostört ska ägna sig åt varandra utan distraktioner.

Durex slogan för appen är ”Turn Off To Turn On”. Så nu är det slut på ”jag ska bara kolla mobilen” under förspelet. Och för de som inte kan hålla sig från Candy Crush ens under själva akten så har hjälpen nu äntligen kommit.

]]>
Louise Flinck improveme.se Bildspel: Få bättre sex med nya orgasmappen Tue, 24 Mar 2015 12:29:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9583/f-orgasm-med-nya-appen?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9583/f-orgasm-med-nya-appen?source=MSN_link
Ny studie: mobilen dödar sexlivet improveme.se]]>Har vårt mobilanvändande gått för långt? Ny studie avslöjar att vi nu inte bara prioriterar mobilen i sovrummet, utan att vi till och med kollar våra digitala enheter när vi har sex. Av de tillfrågade personerna hade en tredjedel någon gång svarat i telefonen samtidigt som de haft sex.

]]>Studien genomfördes av Durham University i Storbritannien. På uppdrag av intimföretaget Durex var målet att ta reda på dagens samband mellan teknologi och sex. 40% av de tillfrågade hade någon gång skjutit upp sex med sin partner på grund av teknik (mobiltelefoner, surfplattor, etc)

I våra hem, som idag styrs av allt mer teknik, suddas gränsen mellan kontor och sovrum ut. Vi ser snart ingen skillnad på att vara tillgängliga och att värna om våra privatliv. Dagens wifi, 4G och trådlösa tekniklösningar gör att ingen zon längre är mobilfri. Studien gjord av Durex antyder ett tvångsmässigt beteende.

-Smartphones har blivit centrala för att organisera romantiska relationer, allt från att etablera dem till att upprätthålla kärlek och tillgivenhet när par är ifrån varandra. Men undersökningen visar att tekniken har tagit sig in i våra kärleksförhållanden på ett mycket djupare plan än så. Den har tagit plats i sovrummet och det påverkar våra relationer vilket kan orsaka frustration och anspänningar och inkräkta på vårt sexliv, säger Cathrin Simon, Nordisk brand manager på Durex.

Att mobilen nu tagit sig hela vägen in i våra sovrum kanske inte kommer som en jättechock. Men att den faktiskt inkräktar på vårt sexliv avslöjar studiens testgrupp som är i åldrarna 18-55 år gamla. En tredjedel av dem bekräftade att de avbrutit själva sexakten någon gång för att ta ett samtal eller svara på ett meddelande.

]]>
Ricki Petrini improveme.se Bildspel: Ny studie: mobilen dödar sexlivet Mon, 16 Mar 2015 11:24:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9568/mobilen-ddar-sexlivet?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9568/mobilen-ddar-sexlivet?source=MSN_link
Vad kvinnor egentligen menar (men inte vågar säga) improveme.se]]>Hon må säga en sak men egentligen menar hon något annat. Det har redan många killar klurat ut, men vad nu alla dessa koder betyder i slutändan är fortfarande ett mysterium. Tills nu, improvemes tjejpanel avslöjar här kvinnors hemliga begär. Vad hon säger, men egentligen menar.

]]>Om män verkligen är från mars och kvinnor från Venus är det inte konstigt att förvirring då och då uppstår. Vi kvinnor må säga en sak, men i själva verket menar vi något helt annat. Konsten att uppfatta oss rätt är lika svår att bemästra som mystisk.

Vår tjejpanel bestämde sig för att reda ut begreppen och delar här med sig av koderna, orden och metaforerna som döljer en värld av nakna sanningar. Visste du till exempel att frasen ”kan vi väl” egentligen betyder ”inte fan vill jag det”?

Se hela listan i bildspelet ovan.

]]>
improveme.se improveme.se Egentligen menar hon: ”Jag önskar att jag kunde få återuppleva 20 igen, utan osäkerheten och med en 30-årings erfarenhet.” En kvinna romantiserar alltid om tiden som ”high school sweethearts”. improveme.se Egentligen menar hon: ”Jag är så jäkla less på hans roliga klipp. Snart kastar jag mobilen i sjön.” Vid det här laget är han redan i knipa. En kvinna behöver alltid sin killes odelade uppmärksamhet. improveme.se Egentligen menar hon: ”Vart tog gentlemannen vägen?” Till tjejerna kommer hon efteråt berätta att dejten gick bra men att hon blev tvungen att pröjsa. Kvinnor ÄR självständiga, punkt slut, men hon uppskattar alltid när han bjuder på första dejten. improveme.se Egentligen menar hon: ”Herregud va gott det skulle vara.” Här är läge för honom att ta kommando och insistera på att båda två ska ha efterrätt. En kvinnas sug efter choklad går inte att underskatta. improveme.se Egentligen menar hon: ”Jag vet att jag har hur mycket kläder som helst men tänk om vi kunde gå ut och shoppa tillsammans.” En kvinna vill alltid ha nya kläder och hon drömmer om att shoppa tillsammans med sin älskling. improveme.se Egentligen menar hon: ”Hajar han inte hur mycket bagage jag kommer ha efter tjejweekend i London?” Det klassiska romcom-mötet på flygplatsen efter resan är något som alltid tilltalar en kvinna. Kramen, kyssen och mannen som bär väskorna. improveme.se Egentligen menar hon: ”Han kan inte mena allvar, Grand Theft Auto på fredagsmyset?” Visst kan kvinnor uppskatta dataspel, men ärligt talat – efter en lång vecka ser hon fram emot kvalitetsmys och härliga samtal med honom. Wed, 11 Mar 2015 10:20:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9556/kvinnors-hemliga-koder?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9556/kvinnors-hemliga-koder?source=MSN_link
Vi har träffat skådisarna från vårens nya komedi improveme.se]]>Hon spelar en kristen pedant som ser allt i rosa, och han en missionärsson med ett enda mål – att få ligga. Improveme.se tog ett snack med skådespelarna Ellen Bergström och Adam Pålsson inför premiären av den nya familjekomedin ”I nöd eller lust”.

]]>Många av oss har nog byggt upp en fantasi kring hur vårt drömbröllop kommer att vara. Alltifrån kyrkan, till klänningen och blommorna ska vara perfekt och vi tänker oss att det kommer vara den bästa dagen i våra liv.

För Jenni, spelad av Ellen Bergström, i Kjell Sundvalls nya komedi ”I nöd eller lust” är bröllopsdagen inte bara en dag hon länge drömt om. För Jenni är det liv eller död som gäller när hon skrider fram till altaret med sin Gabriel, som spelas av Adam Pålsson.

-Jenni är väldigt rabiat och principfast. Hela hennes värld är fluffigt rosa och bröllopet ska vara planerat in i minsta detalj. Om något går fel kan hon lika gärna dö, säger Ellen.

Adam beskriver sin motspelerskas karaktär som vacker -men rubbad:

-Hon var förmodligen supercharmig när vi träffades. Men sen måste något ha gått snett. Jag spelar en person vars föräldrar dött i malaria, som egentligen mest längtar efter att få ligga. Jenni har nämligen bestämt sig för att spara sig till efter bröllopet. Hon tycker nog att det är lite läckert att Gabriel är missionärsson.

Adam Pålsson känner vi igen från en rad Dramaten-uppsättningar, SVT Play-serien ”Portkod 1525” och inte minst som Rasmus i Jonas Gardells hyllade serie ”Torka aldrig tårar utan handskar”. Ellen är bland annat känd som huvudrollen i serien ”Elsas värld” och har på senaste tiden blivit ett känt namn på internet då hennes egenproducerade, humoristiska videos fått viral spridning.

-Jag tror att folk känner igen sig i mina klipp. Jag hämtar inspiration från vardagen och lägger på en tvist vilket gör det till en skruvad situation, fastän det skulle kunnat ha hänt i verkligheten, säger hon.

Till skillnad från Ellen som är en flitig användare av sociala medier, förklarar Adam att han själv tycker att uppdateringen känns tidskrävande och jobbig.

-Jag blir imponerad av att Ellen får energi av det. Men det hade nog varit tufft för mig om vi varit ett par i verkligheten. Jag hade nog inte gillat att exponeras på det sättet.

Ellen förklarar att många killar hon tidigare dejtat haft en törst efter att synas och höras och därför inte haft något problem med att visas mycket i hennes flöden. Men eftersom Adam är känd sedan tidigare tror hon inte att deras potentiella relation hade sett ut på samma sätt.

-Jag har en tendens att i ren frustration bara kasta ur mig saker i exepmelvis min blogg. Trots det ångrar jag mig sällan efteråt. Jag kan bli så irriterad på människor som bygger upp en bild av sig själva som visar sig vara falsk. Det är det värsta jag vet. Men nu har jag kommit till en punkt där jag vill hitta någon som det är lite struktur på, som jag inte behöver rycka upp. Jag vill ha någon som skämmer bort mig, säger Ellen.

Hur är du på den fronten Adam -gillar du att skämma bort den du är tillsammans med?

-Jag skulle aldrig köpa en handväska för 15 000 kronor, det är inte riktigt min stil. Men jag tror att jag är rätt hygglig med vardagsromantik. Jag lagar gärna mat i alla fall.

]]>
Isabella Eklöf improveme.se Vi har träffat Ellen Bergström och Adam Pålsson som spelar två av rollerna i "I nöd eller lust". improveme.se Filmen är skapad av teamet bakom "Tomten är far till alla barnen", och är liksom den en skruvad familjekomedi. improveme.se Ellens och Adams karaktärer gifter sig i början av filmen. Sedan går det mesta fel... Foto: Alexandra Aristarhova Thu, 05 Mar 2015 10:30:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9543/intervju-ellen-adam?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9543/intervju-ellen-adam?source=MSN_link
Bästisar med stjärnglans improveme.se]]>De är rika, kända och snygga. Kändisvärlden kryllar av bästa vänner och hetast av dem alla är bästisarna Karlie Kloss och Taylor Swift som tillsammans poserar på omslaget av senaste numret av Vogue.

]]>På drömska bilder glider Victoria’s Secret-modellen Karlie Kloss och sångerskan Taylor Swift runt i en nedcabbad bil med havet och bergen som kuliss. Fotona är publicerade i det senaste numret av Vogue, till vilken duon även pryder omslaget.

Karlie och Taylor träffades bakom scenen under Victoria’s Secret Fashion Show 2013, och har varit oskiljaktiga bästa vänner sedan dess. Under 2014:års show fick de möjlighet att gå sida vid sida längs med catwalken, där de tog chansen att visa upp sin starka vänskap inför hela världen.

Kändisvärlden kan verka oändlig, men ändå tycks de allra största stjärnorna röra sig i samma kretsar. <font face=“Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif“>Vi skrev nyligen<span style=“font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif“> om det musikaliska samarbete som tros vara på gång mellan popdrottningen Beyoncé och supermodellen Cara Delevingne, vilket tyder på att kombinationen modell + musiker verkar vara på modet. Huruvida ljuv musik uppstår eller om en spännande vänskap utvecklar sig mellan Beyoncé och Cara återstår att se, men en sak är säker -vi lär inte missa nyheten när den väl offentliggörs.

Vi har tagit oss en titt på ett gäng andra kända tjejer som funnit vänskap i varandra. Du hittar dem i bildspelet!

]]>
Isabella Eklöf improveme.se Taylor Swift och Karlie Kloss är sedan en tid tillbaka oskiljaktiga. Klicka dig vidare för att se fler kändisar som också är bästa vänner. improveme.se Vogues marsnummer pryds av bästisarna. improveme.se Både Karlie och Taylor visar gärna upp sin vänskap på Instagram. improveme.se Under Victoria's Secret Fashion Show i vintras gick tjejerna hand-i-hand på catwalken. improveme.se Suprmodellerna Kendall Jenner och Cara Delevigne har umgåtts flitigt den senaste tiden. Även Eva Longoria och Victoria Beckham trivs i varandras sällskap. improveme.se Parhästarna Tina Fey och Amy Poehler är såklart bästa vänner. improveme.se På den svenska kändishimlen hittar vi Icona Pop-tjejena Aino Jawo och Caroline Hjelt som gärna umgås med skådisen Alicia Vikander. Även "Let's Dance"-aktuella Rebecca Stella Simonsson och Marie Serneholt gillar att umgås privat. Tue, 03 Mar 2015 08:00:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9540/bstisar-med-stjrnglans?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9540/bstisar-med-stjrnglans?source=MSN_link
Fru Beckham: från WAG till modedrottning improveme.se]]>Från att först ha varit en av tjejerna i Spice Girls blev hon sedan mest känd för att vara David Beckhams fru. Men Victoria Beckham var inte nöjd med att bara vara WAG (läs: fotbollsfru), nej hon ville mer. Först efter ett ganska misslyckat försök med solokarriär som sångerska har hon nu hittat rätt. Nu är hon Designer med stort D.

]]>Under New Yorks modevecka var Victoria Beckham med och visade sin senaste kollektion. Där på front row satt förutom barn och make, även ikonen Anna Wintour (chefredaktör på Amerikanska Vogue). Det om något är ett tecken på att man lyckats som designer.

Om David Beckham kränger parfymer med sitt namn på, så är Vickan den i familjen som kan klä en kvinna från topp till tå. Förutom kläder kan man även köpa glasögon, solglasögon, skor och väskor med Victoria Beckhams logga på. En väska kan gå på så mycket som cirka 80 000 kr -ytterligare ett tecken på att det borde gå bra nu.

För Amerikanska Vogue berättade Victoria nyligen om varför hon inte ler på bild längre. Hon säger att hon ler på insidan, men känner ett ansvar gentemot modeindustrin. Om det beror på leendet eller inte, så har fru Beckham definitivt lyckats att bli mer än en före detta Kryddflicka och fotbollsfru.

]]>
Louise Flinck improveme.se David och Victorica Beckham. Alltid stiliga. Alltid välmatchade. improveme.se Designern Victoria (i mitten) med två outfits från höstens kollektion. improveme.se Det är mycket svart och vitt för Beckhams AW2015. improveme.se På front row samlas hela familjen, plus vännen Anna Wintour. Fri, 27 Feb 2015 07:15:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9534/fru-beckhams-nya-jobb?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9534/fru-beckhams-nya-jobb?source=MSN_link
Filmhunkarna vi vill bli ihop med improveme.se]]>Hur många av oss har inte drömt om att bli ihop med den där charmiga killen på vita duken? Att få vara den där tjejen, hon som i slutet av filmen till slut får kärleken, mannen och hela sagan. Här är listan med de 10 hetaste filmkaraktärerna.

]]>Snygga, charmiga, roliga, mystiska, spännande, farliga -det finns många olika egenskaper som får oss att falla för männen på film. Några vill man kanske bara beundra på avstånd, medan vi vill slå klorna i andra och kalla honom älskling (eller ”darling” snarare).

Senast ut i raden av filmsnyggingar är Jamie Dornan i rollen som Christian Grey. Men vi insåg genast att det finns många fler som får hjärtat att slå snabbare.

Tjejerna på redaktionen tog ett allvarligt snack på lunchen och diskuterade vilka filmkillar vi gillar och vilka som får våra hjärtan att slå lite snabbare. Det är ingen lek det här med stjärnor på vita duken. Till slut enades vi om tio stycken som ger pulsen en extra skjuts.

Kolla in bildspelet ovan för att få reda på vilka som kvalade in på topp tio-listan bland killar vi vill bli ihop med.

]]>
Louise Flinck improveme.se Nr 10. "Nobody puts Baby in a corner". Visst vill vi att Johnny Castle (Patrick Swayze) ska fånga oss och slänga upp oss i luften och köra lite Dirty dancing. improveme.se Nr 9. Filmen har några år på nacken, men Don Lockwoods (Gene Kelly) sång och dans i "Singing in the rain" får oss fortfarande att smälta som is i en sommardrink. improveme.se Nr 8. Tuffa Danny (John Travolta) från Grease får oss att bli kära varje gång vi ser filmen. Så vi har varit kära ett antal gånger vid det här laget. improveme.se Nr 7. Ja, han må ha sina böjelser men det ändå något med Christian Grey (Jamie Dornan) som gör att vi vill vara hans tjej. Tror vi. improveme.se Nr 6. I filmen fixar Hitch (Will Smith) ihop killar med deras drömtjejer. För vår del kan han gärna ordna en dejt till oss också. Gärna med sig själv då. improveme.se Nr 5. Leendet, rösten, humorn – Danny Ocean (George Clooney) i Oceans eleven charmar fortfarande brallorna av oss. improveme.se Nr 4. Vem vill inte vara snövit när det här är The Huntsman (Chris Hemsworth)? Strunta i prinsen, dvärgar och det andra tramset, ge oss bara jägaren så är vi nöjda. improveme.se Nr 3. Jack Dawson (Leonardo Di Caprio) i Titanic. Vi vill vara hans Rose och göra en "King of the world". Jäkla isberg! improveme.se Nr 2. Noah (Ryan Gosling) från The Notebook. Passionerad och brinner för det han vill ha. Charmig, snygg och liksom rejäl. Vad finns det att inte falla för? improveme.se Nr 1. Alltså, Graham (Jude Law) i The holiday. Egentligen behövs väl ingen närmare förklaring till varför han är nr 1 bland våra filmhunkar. Snygg som få, rolig, rar, barnkär och allmänt underbar. Mon, 16 Feb 2015 12:01:00 +0000 http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9518/filmhunkarna-vi-vill-ha?source=MSN_link http://www.improveme.se/new/magazine/category/sex-intimt/article/9518/filmhunkarna-vi-vill-ha?source=MSN_link