Gökhan Inler poissaolija Sveitsin Euro 2016 joukkue

Yllään Leicester City jalkapallo pelipaidat keskikenttäpelaaja Gökhan Inler on jätetty pois Sveitsin väliaikainen 28-miehen ryhmää Euro 2016.

On sääli, että hänen pelkonsa toteutuivat, kun Sveitsi valmentaja ilmoitti, että hän ei olisi ryhmästä kilpailevat paikkoja lopulliseen 23-miehen ryhmää. Vaikka Gökhan Inler ei kulumista Sveitsi Euro 2016 pelipaidat edustamaan kansaansa Ranskassa, muut pelaajat voisivat tehdä kaikkensa pyrkiä voittoon. Gökhan Inler on entinen kapteeni maansa ja on rajoittanut 89 kertaa, mutta hänen esiintymisiä olivat vähissä Leicester aikana hämmästyttävä Premier League otsikko-palkittu kampanja.

Sveitsin avausotteluun turnauksen vastaan Albanian Lens 11. kesäkuuta Romaniaa ja isännät Ranska on muun ryhmä vastustajia.

0 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wordpress hemsida wordpress hemsida