Se on epäilemättä Euro 2016 Raphaël Varane kanssa hamstring ongelma

Yllään Real Madrid pelipaita puolustaja Raphaël Varane on pois Mestarien liigan lopullinen ja voisi olla epäilystäkään Euro 2016 kanssa hamstring ongelma.

Varane on nimetty Ranskan 23-miehen ryhmää Euro 2016, mutta nyt edessään kilpajuoksu aikaa soveltuvan maansa kotiin turnauksen. Varane n vammoja ei ole hyvä uutinen. Se tarkoittaa, että hän varmasti ei osallistu Italiassa ensi lauantaina ja herättää kysymyksiä siitä, onko hän soveltua Ranskan tulevina kuukausina.

With Varane kunto nyt epävarma, olemme huolissamme siitä Varane tulee laittaa Ranska Euro 2016 pelipaidat ja on soveltuvat kilpailun alkua. Koska Ranska avaavat Euro 2016 kampanjan Romaniassa Stade de France Pariisissa 10. kesäkuuta ennen menossa pelaamaan Albaniaa Marseillessa 15. kesäkuuta ja Sveitsin Lillessä 19. kesäkuuta.

0 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wordpress hemsida wordpress hemsida