Reus menetä Saksa lopulta 23-miehen ryhmää

Borussia Dortmundin nopsajalkaisia laituri Marco Reus pelipaita kesti enemmän vahinkoa sydänsuruja Saksan tiistaina, hänen 27. syntymäpäivä, hän oli leikattu lopulliseen Euro 2016 joukkue, kaksi vuotta sen jälkeen puuttuu MM.

Sen jälkeen repiminen nilkka nivelsiteiden kaksi vuotta sitten, hän kääntyi alas tarjous Saksan FA lentää hänet 2014 World Cup lopullinen Rio de Janeirossa kun joukkue kuljetti Saksa pelipaita hänen nimensä ja joukkue numeron takana juhlakavalkadissa.

Reus Euro 2016 unelma on ohi. Enemmän kannattajat ovat varmoja hän saa hänen mahdollisuus on iso vaiheessa, mutta uutinen on loukkaantunut Reus. Saksalaiset avaamaan Group C kampanjan Ukraina Lillessä 12. kesäkuuta ennen myös pelissä Puolassa ja Pohjois-Irlannissa.

0 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *