PSG-fanit haluavat Neymarin poistuvan

Paris Saint-Germain harjasi meneillään olevaa Neymarin siirto-saagaa aloittamalla heidän Ligue 1 -otsikon puolustuksensa suoralla 3-0-voitolla Nimesistä sunnuntaina. Mutta PSG pelipaita fanit ottivat Brasilian kansainvälisen Parc des Princes -yhtiön käyttöön pitämällä bannereita, joissa käskettiin eteenpäin “päästä pois”, kun taas kannattajat rukoilivat myös “nartun poikaa”. Neymar jätettiin pois Thomas Tuchelin joukkueesta, ja Real Madridin suositusten mukaan hän allekirjoitti temperamenttisen brasilialaisen.

Sunnuntaina valmentaja Thomas Tuchel kertoi Canal +: lle, ettei hänellä ollut “mitään uutisia” Neymarin tulevaisuudesta ja että hänen olisi “löydettävä ratkaisuja ilman häntä”. Entinen Barcelona välitti Neymarin kaksi vuotta Ranskan pääkaupungissa sen jälkeen, kun PSG teki hänestä maailman kalleimman pelaajan, ovat vaivanneet loukkaantumisia ja kiistoja. Fanit uskovat, että hän ei ansaitse käyttämäänsä jalkapallo pelipaidat. Sekä Real Madrid että Barcelona ovat kiinnostuneita Neymarin allekirjoittamisesta, ja PSG-faneiden katkera reaktio nopeuttaa todennäköisesti poistumista Pariisin klubista. Kumpikaan osapuoli ei kuitenkaan voi yksinkertaisesti pyöriä brasilialaisen puolesta tekemättä ensin tilaa ja rahaa. Neymar-kauppa voi tulla aikaan 190 miljoonalla punnalla, mikä vie Madridin kesän kokonaiskulutuksen kohti mahtavaan 500 miljoonaan puntaan.

0 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wordpress hemsida wordpress hemsida