3-0 Skøre 5-spils sejrsrække, Lewandowski satte en ny rekord i holdets historie

I sjette runde af La Liga fejede Barcelona Elche med 3-0 og steg til toppen af ​​stillingen med en rekord på 5 sejre og 1 uafgjort med 16 point. Han er den første spiller i Barcelona-holdets historie, der har scoret to gange i tre kampe efter en alder af 34 år.
Tidligere i Champions League-gruppespillet havde Barcelona en fordel, men tabte til Bayern 0-2, så Barcelona holdt vejret denne gang. I denne kamp spiller Barcelona på hjemmebane. Antallet af tilskuere på Camp Nou var så højt som 85.073. Holdets styrke og rekord er blevet ved med at blive bedre og har gradvist vundet tillid og støtte fra fansene. I denne kampagne blev Elches Verdu udvist med et rødt kort, Lewandowski scorede to gange, og Depay scorede også, værdig til den FC Barcelona trøje/fodboldtrøje, han havde på, og bidrog til Barcelonas hjemmesejr.
Mange neutrale fans og Bayern-fans er ikke optimistiske med hensyn til Lewandowskis udsigter i Barcelona, ​​​​de føler, at det var en fejl for ham at opgive Bayern München trøje/fodboldtrøje. Men Lewandowski har med sine præstationer vist, at alder kun er et tal, og at han forbliver en topangriber, så længe han er tilbage i form. Barcelona har ikke haft en særlig pålidelig centerforward i så mange år. Nu er Lewandowski stærk nok i den tidlige kamp og ser frem til hans næste præstation.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *