Medlidenhed! at sige farvel!

Sæsonen er ved at være slut, og en officiel nyhed fra Manchester United kan ikke undgå at få folk til at sukke. Phil Jones tager Manchester United fodboldtrøjer af i slutningen af denne sæson, og afslutter 12 år med Manchester United.
Før han kom til Manchester United fra Blackburn i 2011, har Phil Jones, kendt som Englands geniale forsvarsspiller, sjældent dukket op foran fans siden 2019. De forfærdelige skadesproblemer gjorde, at han næsten ikke havde nogen chance for at spille, og han kom ikke engang på listen over Manchester Uniteds førstehold i denne sæson. I en alder af 31 skulle det være toppen af hans karriere, men Phil Jones’ karriereudvikling levede åbenbart ikke op til forventningerne. I november 2017, i en venskabskamp mellem det engelske hold og det tyske hold, bad cheftræner Southgate Phil Jones, som allerede var skadet, om at sprøjte bedøvelse ind i spillet. Herefter begyndte den modige engelske forsvarsspiller at have konstante skader.
Efterhånden har det været svært for folk at se Phil Jones iført Manchester United trøje nr. 4, og hans navn kan ikke engang ses i truppen. I sin 12-årige Manchester United-karriere bidrog han med 6 mål og 10 assists i 229 kampe og vandt 6 mesterskaber. Hans entusiasme og desperate defensive holdning på banen vandt respekt hos alle fans. Farvel, Phil Jones!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *