Vinicius meget skuffet over La Liga

For Real Madrid vil resultatet af kampen mod Valencia ikke have stor indflydelse på deres Champions League-pladser. Men det er meget vigtigt for Valencia, som sidder hjemme, og at vinde denne kamp kan holde dem væk fra nedrykningsstregen. Resultatet af de to hold tiltrak dog ikke fansens opmærksomhed. I stedet var det en storstilet spillerkonflikt mellem de to hold under kampen. Vinicius blev udvist med et rødt kort og blev i fokus for diskussionen blandt fansene.
I stoppetiden for udekampen mod Valencia ramte Vinicius iført en Real Madrid trøje Valencia-spilleren Douro i ansigtet. Efter at VAR greb ind, fik Vinicius direkte et rødt kort og blev udvist. Det var også det første røde kort i hans karriere. Faktisk er den ”racediskrimination”, som Vinicius stødte på, sket mange gange. Som Real Madrids vigtigste kantspiller præsterede Vinicius meget godt på banen. Men fans af mange La Liga-hold kan ikke lide Vinicius, og mange gange vil han støde på misbrug og latterliggørelse fra ekstreme fans.
Efter kampen eskalerede tingene yderligere. Vinicius smækkede La Liga på sine sociale medier, idet han mente, at den nuværende La Liga er blevet besat af ”racister” og ikke længere er Ronaldinho, Messi og Cristiano Ronaldo. Topligaen skabt af Luo et al. Efter at have stået over for sådanne hændelser mange gange, kan Vinicius’ fremtid i Real Madrid undergå nye ændringer. Ifølge ESPN er Vinicius’ team allerede ved at forberede et tilbud fra et nyt hold til ham. Og Vinicius’ nuværende tanker er ikke blevet bekræftet. Real Madrid er trods alt allerede en af topklubberne i verdensfodbold. Vil han vælge at tage den klassiske hvide Fodboldtrøje af? Hvis han forlader Real Madrid, hvor bliver hans næste stop?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *