Neymars transfersum styrtdykker med 190 millioner euro

I den periode, hvor Messis transferrygter fløj over himlen, var forholdet mellem Neymar og Paris Saint-Germains ledelse og Paris-fans også meget anspændt. Paris Saint-Germain planlægger at genopbygge holdet med Mbappes kerne, og Neymar er ikke med i deres plan, så Paris håber, at Neymar kan tage Paris Saint-Germain trøje af og finde et nyt hold. Men Neymars kontrakt med Paris er stadig et par år væk, og hans fremtid er ikke let at afgøre af nogen. Det er nødvendigt at forhandle mellem spilleren og klubben for at nå til enighed.
For Paris Saint-Germain har Neymars tilstedeværelse haft en enorm indflydelse på holdets genopbygningsindsats. Derfor bekræftede mange medier også nyheden om, at Paris Saint-Germain vil sende Neymar afsted. Selvom Paris vil give store indrømmelser på transfersummen og endda acceptere lånemetoden, hvis Neymar kun ønsker at opfylde den nuværende kontrakt, har Paris ingen løsning. Men det er klart, at Neymar ikke har tænkt sig at blive. Ifølge rapporter i de engelske medier fortalte Neymar Paris-ledelsen, at hvis han skulle forlade, ville han kun slutte sig til Manchester United, og ethvert andet hold ville blive afvist af ham. Ifølge relaterede rapporter er transfersummen for Neymars tilslutning til Manchester United kun 30 millioner euro, hvilket er 190 millioner euro mindre end transfersummen på 220 millioner euro brugt af Paris, men Neymars løn vil ikke have en væsentlig indflydelse.
Hvis Neymar kan tage Manchester United trøje på, vil det være en stor ting for Manchester United og endda for hele Premier League. Neymars internationale indflydelse og opmærksomhed vil have en enorm indflydelse på Premier League. Men for Neymar er det ikke det bedste valg at komme med i Premier League. For Manchester Uniteds nuværende situation, i betragtning af Neymars alder og hans skadesfysik, er Manchester United måske ikke villig til at lave store ændringer for Neymar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *