Au pair

När jag gick i gymnasiet funderade jag mycket på vad jag skulle göra efter gymnasiet och i framtiden. Jag kom fram till att jag ville studera vidare på högskolan för att bli lärare men jag kände att jag behövde en paus mellan gymnasiet och högskolan för att orka ta mig igenom studierna. Har alltid älskat att resa och se nya platser så jag började kolla upp alternativ. USA har alltid varit ett mål. Min dröm har alltid varit att komma dit. Jag hittade cultural care au pair som är ett företag som hjälper dig att komma iväg till USA som au pair. Tyckte det verkade grymt kul och började genast drömma mig bort. Det här var i mitten på gymnasiet och för att åka behöver man gymnasieexamen och körkort. Hade inget av det så fick vänta tills nu i juni då jag fick min examen. Fixade också körkort i maj vilket var otroligt skönt! Äntligen kunde jag påbörja min ansökan. Idag har jag varit på ett informationsmöte och haft en intervju som är obligatoriskt för att komma iväg så nu ska jag bara skriva klart min ansökan och förhoppningsvis kommer jag iväg i höst!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *