Första samtalet

Har äntligen haft det första samtalet med familjen! Eller ja inte hela men mamman och döttrarna. Det gick superbra. De verkade jättegoa allihopa!! Jen (mamman) berätta hur dagarna kommer se ut, vad de letar efter hos en au pair och allas personligheter. Fick prata lite snabbt med Reilly, Alex och Coco. Så söta! De ställde lite frågor ”do you like Harry Potter” ”what is your favorite color” ”why do you wanna be a teacher” ”what was the best part of the day”. Verkligen supergulliga. Reilly är 19år och går på collage i LA och är bara hemma på högtider. Alex är 14år och ska precis börja high school. Coco är 12år och minst. Sen har vi pappan Tom och sonen Tommy som är 17år och ska börja sista året i high school.

Är verkligen så glad att det gick så bra! Fick prata med deras nuvarande au pair som också är svensk innan. Jätteskönt då hon kunde berätta hur det är att bo med just den familjen. Hon var också supergullig och verkade go!

Ska prata med de imorgon igen och då även med pappan! KUL!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.