Flygtider

Flygen är bokade och jag har fått mina flygtider. Klockan 18.00 den 28e flyger jag till NEW YORK från Arlanda. Det är alltså mindre än en månad kvar vilket känns hur sjukt som helst!! Mycket papper som ska fyllas i och skickas iväg inför resan just nu, så jag har fullt upp med det.Ska snart börja fundera på vad jag ska packa med mig också. Har pratat med en vän som är au pair nu men som snart ska hem till Sverige igen efter två år i USA så hon har gett mig massor av tips vilket är jätteskönt! Tack Anna!

Igår pratade jag med värdmamman via FaceTime tillsammans med pappa och hans fru Ewa. Hon visade huset igen så de kunde se det. Väldigt fint bor de! Pappa och Ewa fick ställa frågor så de känner sig lite mer trygga med att jag åker iväg och bor hos de. Det fick jättebra och både pappa och Ewa tycker att mamman verkar vara jättebra så de tror att det kommer bli superbra när jag väl kommer dit. Otroligt skönt för mig att de också gillade henne. Ska försöka få tid att prata med henne idag igen och då ska mamma och hennes sambo Tomas var med. Med tanke på tidsskillnaden kan det vara lite svårt att få till det i veckorna när de jobbar men nu på helgen är det lättare att prata.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.