Panik

Paniken är inte att förneka när viktiga papper tar tid på sig och gör så min resa eventuellt blir uppskjuten. Mitt polisregisterutdrag har ännu inte kommit och mitt flyg går på måndag. Har haft panik och ångest hela veckan för det här, bryt ihop och gråtit massor. TIPS till alla er som nån gång tänk att åka som au pair är att fixa alla papper i TID. SUPERVIKTIGT. Vad som helst kan hända och nu har det blivit problem för mig. Tvingas kanske ställa in min resa och skjuta upp den tills efter utdraget har kommit. Är helt förstörd, jätteledsen och förtvivlad. Kan verkligen inte göra någonting.. Har ringt polisen hela veckan för att försöka skynda på processen men utan resultat. Håller alla tummar och tår för att det kommer fram på måndag så jag kan åka som planerat.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *