Feels like home

Äntligen har jag flyttat in hos min nya familj & hittills känns allt jättebra! Lilla Tim trivs i min famn, Josie gillar att busa med mig & Carina pratar glatt om skolan & sina vänner. Känns verkligen som jag kommit hem. Efter att dom hämtat upp mig på flygplatsen så åkt vi till en italiensk restaurang (my choise) för att äta dina. Supergott!! När vi sen kom till huset fick jag en liten rundvandring. Mitt rum & badrum är verkligen superfint, helt nytt & fräscht! Ska visa bilder senare. När dom andra gick och la sig kollade jag ett avsnitt av kuwtk (keeping up with the kardashians). Älskar att man ska se på tvn här! Nu är det dags för en dusch innan det är dags för sängen.

Ni får gärna kommentera om ni har några frågor eller vill att jag tar upp något speciellt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *