Steakhouse

sitter i bilen på väg hem från middagen med familjen, Tims föräldrar, Tims syster & hennes man, Tarrah & Tayler. Tims mamma fyllde år häromdagen så vi firade henne på ett steakhouse. Hur gott som helst!! KÖTT <3 Saknade bara bea, haha! Åt nästan bara nöt men provade även på lamm & kycklinghjärta. Not my cup of tea, om man säger så. De hade också grillad ananas, herregud, så himla gott. Jag åt & åt. Tillslut var det bara jag som åt. Man fick äta hur mycket man ville. Man hade som en klos på bordet med en röd sida & en grön sida. När den gröna var uppåt visade man att man ville ha kött, så personalen kom förbi med kött hela tiden. Min favorit var nötkött med vitlöksmarinad av något slag. Fy satan så gott. Ananasen var också en favorit. Mums. Så glad att jag följde med, tänkte skippa det för att jag var så trött men oj vad värt det var!!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *