The body shop

Gasade iväg till Elina för att hämta upp henne efter jobbet. Vi drog direkt till en asiatisk restaurang som ligger nära henne. Självklart var stället proppfullt. Vrålhungriga som vi var frågade vi hur lång tid det skulle ta att få ett bord, 15-20min ish. Jo tjena. Tror ni inte han stryker oss från listan & vi står där i 35 minuter & väntar. Som tur var såg jag listan så jag sa till honom & han säger ”I am sorry I think I messed up”.. Tillslut fick vi ett bord & vi beställde in COLA direkt, det är ju trots allt fredag haha! Maten var AMAZING som vanligt. Lite staket men gott! Både åt en kycklingsoppa med curry, lime, kokosmjölk & grönsaker. Till det serverades ris. Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag har verkligen blivit stor i maten!! Åt säkert 70% av riset som var till oss båda. Elina sa till mig flera gånger ”lugna ner dig”. Haha sorry!

Efter middagen åkte vi till ett shoppingcentrum & jag var i behov av ansiktsprodukter & tvål så unnade mig lite inne på the body shop. Bästa om du frågar mig! Fick också tag på ett läppstift (lugn nu, köpte inte till mig denna gången) som min kompis i Sverige inte fått tag på för att det jäääämt är slutsålt. Vi tog en sväng till target innan vi handlade i soffan framför en film. Alltid kul att hänga med min pärla. Tack för en mysig kväll <3

Nu ska jag tvätta av mig sminket & krypa ner i sängen. Imorgon väntar en spännande dag… Berättar mer sen!!! PUSS

Processed with VSCOcam with a5 preset

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *