4 months

Att det redan gått 4 månader sen jag lämnade Sverige är helt sjukt. 4 månader utan min familj & mina vänner. Fick videos på mina kusiner från min moster häromdagen & herregud vad jag saknar mina älsklingar. MEN jag mår så bra här! Älskar min värdfamilj & jag har underbara vänner här. Såklart det är jobbigt ibland, man bryter ihop men det är bara en bråkdel av tiden. För det mesta är jag tacksam för att jag får uppleva det här äventyret.

image

Tim tog med Josie ut för födelsedagslunch för Tarrah så jag är själv med lilla Timmy & han sover så jag passar på att kolla på keeping up with the Kardashians. Min kropp är så öm från igår & i förrgår förresten! Känns skönt att träningen tar. Nu ska jag göra lite lunch. Kram på er <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.