Vem är Becca?

Envis, energisk, kreativ, nyfiken och glad. Det som definierar mig mest är nog min energi som aldrig verkar ta slut. Jag är en idéspruta och jag älskar att lösa saker. Är verkligen en genomförare och får saker gjort. Gillar inte att sitta still (läs kan inte sitta still). Har ett genuint intresse för inredning. Försöker verkligen så långt det går att vara optimist och se saker från den ljusa sida, nog min bästa egenskap om ni frågar mig.
Just nu är jag mitt uppe i att utbilda mig till inredare vilket är både roligt och utmanande, som det ska vara. Är så glad att jag vågade.
Här på bloggen tänker jag att jag både kommer dela med mig av mina skolprojekt, mina projekt som jag håller på med hemma, allmänna tankar och andra idéer som faller inom kategorin inredning och livsstil. Så kul att ni vill hänga med!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.