Full rulle hela dagen idag.

God morgon på er. Idag är det fixarnas dag! Mycket som ska göras inför morgondagen (älsklings födelsedag samt nyårsafton). Jag har börjat ta tag i tvätten som lär ta hela dagen. Ska försöka hinna med lite städning mellan varven också. Vi har i vanlig ordning fyra rätters middag här hemma på nyårsafton och det är mycket som ska förberedas inför det också. Vi blir sammanlagt tio personer här i morgon kväll. Det vill säga: Idag är ingen vanlig vilodag i Söndagens tecken.. Nej snarare tvärtom skulle jag vilja säga. Får därför se hur mycket jag hinner uppdatera här. Men att jag missar en eller två dagar här inne brukar ju inte vara särskilt ovanligt, inte sant?

I övrigt undrar ni kanske vad jag hittade till sambon i present? Det blev en Ipad. Det är väll kul? Dessutom lite annat småskoj jag hittade på stan igår. Det blir säkert bra tror jag. Ipaden har han redan fått öppna. Anledningen? Jo för att han inte skulle sitta med den hela nyårsafton.. hehe 😉

Ha en bra dag gott folk. Vi hörs kanske lite senare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.