Vilken upplevelse!

Hej på er! Idag blev det inget lugnt strandhäng vid lägenheten. Skönt! Man tröttnar ganska snabbt på det. I alla fall jag… 😉 I stället blev det bergsklättring med älskling och hans lillasyster. I Omis finns ett fort/en borg från piraternas tid längst upp på toppen av ett berg. Vi har länge snackat om att kolla in det men har inte riktigt förstått hur man tog sig upp dit. Förens idag. Och jisses vilken utsikt! Och jävlar vilken motion! Haha, herregud hade jag vetat att det var 45 graders vinkel uppför konstant och INGEN riktig stig utan bara sten och klippor, så hade jag nog inte gjort det. Träffade dessutom på en orm mitt i allt. För er som inte visste det är ormar min värsta fobi. Men redan halvvägs upp för skiten kändes det ju inte så aktuellt att gå tillbaka hela vägen ner igen liksom…

Ska visa er massa bilder senare. Måste bara sortera dom först. Just nu sitter jag på ett café här i Omis och väntar på att dom andra ska komma tillbaka från lägenheten där dom varit och hämtat upp svärmor. Så länge avnjuter jag en någorlunda god Pina Colada i min ensamhet och njuter..

20130720-165446.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *