Dagens hiss – skiten stängs ner!

Igår kom en glädjande nyhet! Lundsbergs skolan utanför min lilla hemort Storfors stängs i sex månader framåt, och troligtvis även tillsvidare. Efter ett antal anmälningar om misshandel, hot, mobbning och andra fruktansvärda skandaler mot enstaka elever fick Skolinspektionen nog och la ner skiten. Jag kan väll inget annat än och säga att det var väll minst sagt på tiden. Jag känner till allt det där som det skrivits om angående den där skolan, och vet precis som många andra att det verkligen är sanningen. Sen finns det dom som finner sig lite mer finare och speciellare än oss dödliga människor – både i skolan och utanför – som vill påstå något annat. Att höja en skola till skyarna där mobbningen sitter i väggarna har ingenting i Sverige år 2013 och göra. Sen att 200 elever nu hänvisas till sina hemkommuner och vanliga skolor skulle vara något hemskt och negativt håller jag inte alls med om. Till er kan jag väll i stället bara säga, Grattis välkommen till verkligheten.

För ca. 1 år sedan när jag bloggade på en annan sajt skrev jag ett inlägg om Lundsbergsskolan när det skrevs om den rätt intensivt. Kanske någon av mina mest trogna följare som kommer ihåg? Det resulterade faktiskt i att jag blev kontaktad av tv-programmet Efter Tio med Malou von Sivers som då gjorde ett program om skolan. Jag höll inte tillbaka med orden om man säger så, och därför är min uppmaning till alla där ute som själva vet saker eller som kanske till och med gått på skolan inte ska vara rädda för att våga berätta! Uppmärksamma det så vi tillsammans kan motarbeta allt positivt som elever, lärare och föredettingar från skolan nu försöker påtala för alla tidningar och media. Har du en blogg så skriv om det som jag! Är du gammal elev som fått utstå mobbning/misshandel på skolan, gå ut i tidningen och berätta! Allt för att skolan fortfarande efter dessa sex månader inte ska få finnas kvar! Skicka hem bratsen till deras hemkommuner för tusan! I couldn’t care less!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *