Snöstorm och tandläkare.

Hej du kära Måndag! Min vecka startade i tandläkarstolen. Ja bättre kunde det ju varit, inte sant? Var på återbesök och dom både slipade och grävde så nu är man ren och fin även i käften. Och även lite fattigare. Annars då? Jo jobb hela veckan lång, och helgen känns ganska så avlägsen just nu. Ser dock fram emot Fredag då inte bara helgen knackar på, utan ska ju även kolla in repetitionerna av MelodifestivalenMalmö Arena. Kommer bli grymt kul! Vädret är ett helvete även idag. Trodde nästan att Malmö skulle slippa snön, men icke sa nicke! Vi har lite av en snöstorm här idag faktiskt. Allt är med andra ord precis såsom en Måndag ska vara helt enkelt! En riktig bajs-måndag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *