1, 2, 3 …. Fredag!!!

Nu är det äntligen helg! Som jag längtat. Okej att jag uppskattar att jobba, men ledigheten slår ju faktiskt hur man än vrider och vänder på det alltid lite högre. Inte sant? 😉 Inga särskilda planer för helgen än så länge. Men ett glas vin eller två ska väl förhoppningsvis skulle slinka ner i morgon eller så? Nu ska jag ta Fredagsmys och bara njuta. Solen steker dessutom ute idag. Riktigt skönt väder! Kan helgen egentligen börja bättre?

Inom kort kommer en ny tävling upp! Vi kan säga på Måndag kanske? Vad sägs om det? Denna gången tillsammans med en cool webbshop. Ni som inte vann förra gången, är ni sugna på revansch? 😉 Mer om det sen.. Trevlig helg på er!

20140425-164254.jpg

20140425-164258.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *