Måndag, vardag och en Eurovision podcast.

God morgon! Idag är det Måndag vilket innebär ny vecka med jobb och vardag. Kan ju alltid trösta mig med att jag endast jobbar tre dagar. Yes! Tar faktiskt helg redan på Onsdag eftermiddag. Och då är planen att jag och sambon tar husbilen och åker upp till Värmland. Hem till min familj en sväng. Känner att det är dags nu, var ju ett tag sedan sist. Men innan dess är det som sagt jobb som står på schemat. Och Måndagar är vad Måndagar är. Får väl trösta sig med att vädret är på topp även idag?

sss

Ikväll ska jag dessutom återigen gästa Gaybladets podcast. Denna gång ska vi snacka Eurovision Song Contest och gå igenom låtarna som tävlar i semifinal 1. Ett litet ”inför Eurovision” kan man väl säga. Podcasten kommer läggas upp på hemsidan någon gång nu i veckan, och jag delar självklart länk härifrån så fort det finns att lyssna på. För er som är intresserad av det dvs.

Önskar er så länge en skön och solig Måndag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *