Dan före dopparedan minsann.

God morgon på er! Idag är det dan före dopparedan. Och jag skulle kunna ha vaknat upp till denna idyll som ni kan se nedan. För er som undrar så gjorde jag alltså inte det. Jag vet inte hur det ligger till med resten av Sverige, men i Malmö liknar vädret snarare en helt vanlig höstdag i Oktober. Det där med en vit jul är sedan länge ett minne blott. Men vad gör väl det? Det enda vi bryr oss om numera är väl snarare vad vi får och inte får i julklapp. Hur julvärden på SVT sköter sitt jobb. Om det förekommer svarta eller andra färgrika figurer på Kalle Anka eller om årets jansson är sämre än fjolårets.

Idag ska jag jobba. Som vanligt. I morgon likaså. Ett helgerån kan tyckas från många. Men snarare tvärtom tycker jag själv. Ska faktiskt bli skönt. Jag får min morgonstund med älskling och hundarna innan han/dom sticker iväg och fortsätter julfirandet på annat håll. Så jag är nöjd. Passar därför på att önska alla mina läsare en god jul. Och ett extra stort till er som sitter ensamma. Se det som en vanlig dag. En helt vanlig Onsdag. En mitt i veckan dag där allt är precis som vanligt. Det ska jag göra.

snojul

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *