Tomten har kommit!

God morgon och god jul på er! Idag är det julafton minsann. Min morgon började med en sväng ner till tvättstugan medan älskling tog en runda i spöregnet med hundarna och köpte frukost. Ja vädret idag kan vi ju bara strunta i att kommentera, inte sant?

Har haft lite mysigt med frukost och julklappsöppning nu under morgonen. Kanske mest för att man åtminstone ska få lite julafton en dag som denna då man lite senare ska sitta på jobbet till nattetid. Fick jätte fina presenter av älskling. Biljetter till musikalen Livet är en schlager med hotellövernattning i Stockholm. Massa böcker (kanske inte många som vet/tror det, men jag är en riktig bok nörd) och massa annat kul. En selfie pinne bland annat så jag kan ta ännu snyggare bilder till bloggen… Haha! 😉 Jag har hört att i USA går folk runt med sådana här mitt på öppna gatan. Det är ju dock någonting jag INTE kommer göra.. 😉

Önskar er alla en fortsatt härlig och mysig dag. Nu ska jag avsluta tvätten, hoppa in i duschen och sen bege mig mot jobb. Tjohoooo! God jul.

IMG_0507.JPG

IMG_0508.JPG

IMG_0509.JPG

IMG_0510.JPG

IMG_0511.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *